Какво е нужно да знаем за лазерната епилация

1
166
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Точно какво трябва да знаем за лазерната епилация Ненужното окосмяване по тялото почти винаги е бил кошмарът на жените.

Нежната половина от населението, за да бъде с много гладка и здрава и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да изчезнат космите. В битката с косъмчетата са позволени абсолютно всички начини – самобръсначки, маска за махане на косми, епилатор и още много неща.

В древността жените са използвали сечива, сок от дървета, течен карамел, пчелен мед и дори комбинация с арсеник или гасена вар, които много често оставяли сериозни следи по кожата.

В наши дни точно тези начини са както минало, хем нещата не са се променили много.

Най-лекия, много бърз и качествен вариант си е електрическата самобръсначка. Слабите страни му за съжаление са, както наистина добре разбирате, е в точно това, че още на втория ден косъмчетата израстват и веднага след продължителното му прилагане те стават все по-черни, дебели и гъсти. С най-задоволителен дълъг резултат са начините, при които косъмчето се премахва заедно с коренчето. Маската за махане на косми и устройството за епилиране дават точно този резултат.

И 2-те операции обаче са придружени с остра болка и време. Маската за махане на косми винаги се получава перфектно, когато е направена от добър козметик в подходящо за целта студио. Този проблем коства време и пари. В лични условия несъмнено може да се направи, но не всички жени успяват да се преборят със трудната задача.

Щом се отнася до лазерната епилация, тя се прави у дома и трябва да се заредите с търпение, повече свободно време и пространство, на което косъмчетата съвсем спокойно да падат и веднага след този етап да са почистени. Като много ясно се вижда, повечето от тези начини притежават своите плюсове, но и имат немалки недостатъци, а на края космите не спират да си изникват и да се нуждаят от от нас и през няколко дена да ги отстраняваме.

Най-важния съвет от Naturestetica: Естетичен център

Реалното, което би трябвало да разбирате преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно космите да не са премахвани от коренчетата най-малко 3-4 седмици преди посещението. Принципно, толкова, колкото по-силен е самия косъм или гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след малко на брой процедури. И да, просто няма как тези неща да се случат с магическа пръчка точно след едно-две процедурни посещения, медицината още не е достигнала до толкова голямо ниво.

Нужни са най-малко шест посещения, за да се премахне окосмеността и ефектът да се задържи за дълго време. Точно преди да отидете на епилация с лазер, космите наложително е да са обръснати. Нужно е да бъдете компетентни с процедурата от част на експертите, които сте решили да посетите.

Ако наистина центърът за епилация с лазер, който сте избрали, е много точен и надежден, то експертите в него никога няма да ви заблудят, че методът е абсолютно безболезнен и ще премахне космите на СТО% и завинаги. За различни въпроси, които ви притесняват, се отправете към експерт дерматолог. Не се подлагайте на такава процедура без да знаете какво точно представлява тя и не се оставяйте да бъдете подвеждани.

Разгледай сайта ни и научи за процедури за лице