Блогът на Апостол Апостолов :: КАК СЕ РАЗВАЛЯ ЧЕРНА МАГИЯ

1
111
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                   ПОМОГНИ СИ САМ

 

Именитата блогерка Анита Христова Трифонова е всестранно развита личност. Тя се наложи като композитор, текстописец и виртуозен изпълнител. Прочу се също така като поетеса и певица. Нейните неоспорими дарби и донесоха слава, но и навлякоха и завистта на дребните, посредствени душици. Стана така, че някой я „поръча“ и злонамерен ходжа и спретна копанарска черна магия.

 

Наскоро тя ме осведоми, че напоследък и на нея, и на децата и никак не им върви. Помоли ме за помощ и аз потърсих такава…

Разговарях с най- големия български екзорсист отец Гелеменов и той ми обясни, че човек може и сам да се справи с този нелек проблем. Всеки един от нас е в състояние да снеме от себе си тегобата на копанарската черна магия.

 

Ето какво трябва да предприеме жертвата на черна магия:

 

1. Всеки ден трябва да си прави клизма сутрин и вечер!

2. Всеки ден трябва да медитира 28 минути, извършвайки Нади шодхана пранаяма!

3. Ежедневният сеанс трябва да завършва с Гонг Пуджа, но с Гранд гонг мастер!

4. Жертвата на черна магия трябва да се храни по следната схема: на закуска- гулия, на обяд- алабаш, а вечерята да подарява на врага си (както ни учи мъдрият Лао Тзе)!

5. Потърпевшият трябва да спи гол, завит само с един мокър чаршаф!

 

След 6 месеца този режим ще даде желания резултат. Изпитан е на практика и ако се придържате стриктно към него, магията ще бъде развалена завинаги.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.