Микрослушалка Samsung

1
340
Добави коментар
dennis_007
dennis_007

Bluetooth слушалка за преписване Samsung 

Напълно незабележимо и компактно лично устройство за комуникация, извеждащо дискретната комуникацията в следващо ниво. Бъдете в контакт с екипа си от помощници и съветници, без никой да знае, че комуникирате с тях.

Разгърнете пълния контрол и потенцил, който предлага блутут Микрослушалката Samsung – обаждайте се, комуникирайте и възпроизвеждайте всеки предварително записан материал с лекота и бъдете незабележим през цялото време. Той е идеален за дискретна комуникация или самопомощ.

Устройсвото предлага пълен контрол чрез бутоните разположени отпред. Може да отговаря автоматично на обаждания или да инициира обаждане, да контролирате нивото на звука с + и – бутоните, да пускате паузирате или да навигирате вашите записи с бутонуте за напред > и назад <.

Компактният дизайн, с ултра тънката огърлица 1.7мм (примка), прави Samsung SN6 лесен за прикриване при всякакви обстоятелства без значение с какво сте облечен. Вградената батерия ви осигурява дълъг живот до 5 часа в режим на работа и лесно може да се зарежда навсякъде през USB порт.

Висококачественото аудио ще направи комуникацията или възпроизвеждането на вашите предварително направени записи удоволствие за слушане, тъй като качествена на звука е много добре оптимизирано. Със Самсунг SN6 предавателя могат да се използват голямо разнообразие от микрослушалки, от най-малките до най-големите – всички наши пасивни и активни слушалки са съвместими с него.

Самсунг Sn6 има 2 години пълна гаранция.

Как работи?

Това е толкова просто и лесно имате само 4 стъпки!

Свържете устройството с мобилния телефон чрез BluetoothПоставете невидимата магнитна микрослушалка в ухотоСложете огърлицата (примката) около вратаСега се обадете на своя помощник, за да общувате безпроблемно и да получите помощ, без никой да забележи! Свойства Нова батерия издържаща до 5 часа в режим на работаМикрофон за обратна връзкаАвтоматично или ръчно приемане на входящо обаждане (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор, с тази функция може да приемете обаждането автоматично)След сдвояване устройството става невидимо за други блутут устройстваултра тънка огърлица само 1.7ммОпция за набиране на последен номер от телефонния указателбутон за контрол нивото на звукабутони за навигиране на записиЗвукови индикация при: включване, изключване, сдвояване, входящо повикване, слаба батерия, набиране и др.

Комплектът Включва

Samsung Bluetooth огърлица с микрофонКабел за зареждане2 бр магнитни микрослушалки1 бр голям магнитМетална пръчкаУпътване на Български и Гаранционна карта

Устройството може да работи и с тапички, които може да закупите допълнително към комплекта.