Хороскоп за днес – 11 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
165
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 11 януари 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят е благоприятен за нови начинания, но във всичко трябва да доминира чувството за мярка. Старайте се да не отивате в крайности, но ако моментът за промяна е настъпил направете я, не оставайте в неудовлетворяващи ви положения и връзки. Най-благоприятният ден за любовно обяснение и сключване на брак в този месец. Сложете черта на миналото и започнете отначало.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените в първите дни на зодията ще преживеят неочаквани обрати и програмата им ще се промени. Ще тръгнете за едно, а ще получите друго. Вероятни са инциденти и рискови ситуации. Не взимайте и не давайте заеми. Каквото загубите в този ден трудно ще възстановите. Може да се окажете в плен на една илюзия. Ще получите вест, за която някой ще почерпи, а друг ще си поплаче.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Уран, който е открит с електричеството и носи мълниите в живота ни до днес стоеше статично в очакване да му бъде даден знак за промяна и този знак вече е даден. От днес той тръгва в директна посока и със скоростта на мълнията може да повлече промените, които чакаме. В този ден за всеки ще има вест, за която ще почерпи или ще се натъжи, но нищо няма да остане същото.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В този ден лагерите се оформят. Ще се наложи да вземете болезнени решения. Някой купува еднопосочен билет. Може да загубите ценно покровителство и важни хора да напуснат личната ви орбита. Казаната дума, ще бъде хвърлен камък, който няма да може да върнете назад. Увеличете самоконтрола и нека чувството за мярка да не ви напуска независмимо в какви ситуации попадате.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Уран от Телец тръгва в ретроградна посока и предизвиква низ от промени в живота на родените в първата декада на Лъва. Променят се наставления и желания, а за някой и завещания. Внимавайте с техника и транспорт и тази вечер се приберете навреме. Не участвайте в екстремни спортове и рискови състезания. Не е време за покриване на високи нормативи. Смирете амбицията и апетита.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят размества пластовете в семейни и делови отношения. Прекратяват се съюзи и се създават нови. В цялата тази суматоха може да извадите късмет и да се прикрепите към печелившия отбор. Ще получите предложения, за които ще почерпите или надеждите ви за едно по-добро бъдеще ще започнат да се превръщат в реалност. Бъдете внимателни във връзките.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Труден и рисков ден, особено за родените в третата декада. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Не поемайте чужда отговорност, вашата ви стига. Бъдете внимателни и нека да не ви напуска чувството за мяра и мярка както в отношенията, така и в броя на изпитите чаши. Приятните моменти може лесно да се затъмнят от прекалявания и агресия във връзките.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят започва с приятни моменти, но до вечерта някой ще надскочи възможностите си и може да попадне в неприятни и рискови ситуации. Тази вечер се приберете навреме и не поемайте излишни рискове. Не тръгвайте на път с неизправна кола и не правете сами ремонти, за които не сте компетентни. Преди да направите каквато и да било крачка изяснете намерения и лични позиции.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Получените днес вести и предложения ще ви помогнат в бъдеще да стъпите на сигурна база. Ще имате повод да почерпите. Съветът е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности независимо какво се случва. Приемете без много емоции както добрите, така и негативните съобщения. Бързо ще намерите нужния подход, ще си издействате някои екстри и привилегии.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес по възможност си останете у дома. Обърнете внимание на нуждите и проблемите на близките и децата. Не е ден за работа на чуждо и за поемане на допълнителни отговорности. Не замествайте колега, независимо обещаваните екстри. Семейните и професионални дела в този ден са противопоставени. Лесно се губи и чувството за мярка в отношенията. Внимавайте с алкохола.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес ще разберете нещо, за което ще почерпите. Реагирайте изпреварващо и адекватно на всичко, което се случва. Приемайте предложения и покани. Вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока, а Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Задействайте промените, които отдавна подготвяте. Ден на революционни преустройства и старт на нова програма.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес късметът ще следва родените в третата декада. С лекота придобивате една особена втрешна освободеност и може да направите това, от което в миналото сте се притеснявали. Задръжките падат, но във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Не отивайте в крайности и ще си прекарате добре тази вечер. Някой ще се разприказва и ще ви поднесе важна информация.