Организация на фирмени и празнични събития – Варна

2
177
Добави коментар
sabutombg
sabutombg

Ние създаваме комфортна среда за вашите фирмени, спортни и развлекателни събития, като комбинираме всички условия за гладкото им протичане.

Нашата цел е да предложим индивидуален подход към всеки клиент, с пълното разбиране и реализиране на представите и идеите му. Грижим се за всеки детайл във важните за вас моменти, за да се насладите на своите преживявания в пълнота.

При нас ще получите цялостно планиране и организация според темата на събитието: избор на локация, настаняване, изхранване, кетъринг, кафе-паузи, коктейл, озвучителна и осветителна техника, мултимедия, екран, флипчарт, украса и др.

В случай, че възникнат препятствия при изпълнение на предварителния план ще предложим и съгласуваме с вас възможно най-добрите алтернативи.

С какво още можем да сме полезни:

рекламни материали; брандиране на събитието; маркетинг и реклама; популяризиране (бизнес и спортни събития); привличане на посетители (изложения, фестивали); тенденции, съвети, полезни практики; бързо, адекватно и съвременно обслужване; съдействие с наем на допълнително оборудване.

Стремежът ни е да предложим иновативна и надеждна услуга, чрез педантичност и отговорност към вашите преживявания. Ние сме компания, отворена за нови идеи и бутикови решения.

Обмислихте ли вече вашето събитие? 

Направете запитване: