Биткойн SV достигна нови върхове – ще има ли корекция?

1
132
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Реклама

Биткойн SV разбива всякакви предишни рекорди.

BSV, активът, който се появи в резултат на форк на Биткойн , изпълни обещанието си да направи нещо грандиозно през 2020 г.

Монетата продължава да е близо до върховите си стойности, като днес е отчела 83% печалби само досега. 

Но колко дълго може да продължи това рали? 

Активът може да го чака сериозна корекция (особено ако се окаже exit измама). Монетата достигна ценa от $375 при обем от почти 8 милиарда долара за 24 часа.

Това е първото значително възстановяване на монетата, след по-малки ралита през последната година. За първи път BSV успя да привлече вниманието и купувачите, постигайки необичайни печалби след продължителен мечи пазар.

Крипто коментаторите вече спекулират за съдбата на монетата след ралито:

Но подобни резки движения, засилени от активността на спот пазара, вероятно ще се окажат краткотрайни.

Сега пазарът на BSV може да се справи с продавачите, които се опитват да ликвидират, както и евентуални координирани атаки целящи да намалят цената. Една от причините криптовалутата да се сблъска с предизвикателства е, че проектът привлече яростта на крипто общността и дори настоящия пъмп не е достатъчно привлекателен, за да привлече още участници.

Следователно случайните BSV китове от BTC или собствениците на BCH може да имат достатъчно монети, за да погасят ралито. BSV може в крайна сметка да се върне към нивата преди ралито или поне да загуби голяма част от печалбите си.

Биткойн SV също търгува с ценови аномалии, като достигна $469 на Bitbns и $461 на BTC Markets – малки борси, които са абсолютно безизвестни за повечето хора. Цената е само $229 на Mercatox, другa по-малка платформа.

Но другият тревожен знак е потъването на обемите на OKEx. В момента Bibox, сравнително нова борса, е сред водещите пазари на Bitcoin SV . Ако активността на тези пазари престане или се окаже, че е управлявана от бот, корекцията ще бъде още по-стръмна.

Привържениците на Биткойн SV все още вярват, че този пъмп е логично следствие от органичната подкрепа за проекта, която ще продължи да предизвиква статуквото.

Но други разглеждат този ход като оркестриран пъмп. В допълнение към това, мрежата увеличи броя на транзакциите си. В същото време миньорите подкрепят производството на блокове на загуба – и запазват по-голямата част от монетите си. Опитът за продажба сега и възстановяване на загубите може да предизвика тотален срив на цената.

 

 

Побързайте да осигурите пасивен доход на семейството си!
100% ДОКАЗАНИ И РАБОТЕЩИ КОМПАНИИ
Реални собственици, Без повече Понци схеми, Само проверени компании! 
 Дневна доходност 0.6 -1.4% 
 Минимална инвестиция – 100$ в Биткойн
 Ето как печелим 4 цифрени месечни суми вече над 5 години! – ДОРИ ДОКАТО СПИМ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ – КЛИКНИ ТУК И СЕ ЗАПОЗНАЙ С КОМПАНИИТЕ

Advertisement