Мишел Обама с предаване в Инстаграм

1
295
Добави коментар
svetla58
svetla58

Бившата първа дама, Мишел Обама, започва годината с огромен проект, който обаче стига до малък екран. Според Forbes, новото предаване на Обама, Година на първите, ще се излъчва в IGTV на Instagram. Това означава, че няма да е необходимо да изтегляте нещо, на което да гледате, ако вече имате инстаграм профил. Шестте епизода на предаването ще проследят четирима първокурсници от докато изживяват първата си година в колежа. Епизодите ще започнат да излъчват в средата на януари и ще бъдат достъпни до юни.

„Като студент от първо поколение аз знам колко страшно може да бъде да предприемеш този “скок” и да гониш мечтите си свързани с образованието”, каза Обама в официално изявление. „Ето защо се гордея с тези студенти. Споделяйки техните истории, те помагат на другите да видят, че възходите и паденията на първата година в колежа са нещо, през което всеки преминава. Така създават подкрепяща общност за другите изправени пред подобни предизвикателства. ”

Шоуто е съвместен проект между Reach Higher- инициативата на семейство Обама, която насърчава студентите да продължат висшето образование. Форбс добавя, че Година на първите ще разгледа различни теми – от финансови затруднения до психично здраве и стрес – все неща свързани с училището. Това е само малко парче от плана на Обама. Още през 2018 г. тя и бившият президент подписаха споразумение с Netflix за филми и сериали.