Акрилен мономер и акрилна система за ноктопластика

2
205
Добави коментар
gala.vision
gala.vision

Акрилният мономер е течност, която се използва в комбинация с акрилна пудра до получаването на полутечна маса за моделиране на декорации, ноктопластика, поддръжка и укрепване на нокти.

Особеното при акрилната система е, че е необходимо да се уцели точното съотношение на течността – спрямо пудрата. Винаги изцеждайте четката от мономера, за да не е прекалено напоена.

Желателно е да отсипете малко от бурканчето с акрил в друг съд, тъй като капещият в кутията с акрил мономер може да втвърди цялото количество.

Акрил системата е предпочитана в САЩ и Западна Европа поради бързината, с която се работи с него и здравината и гъвкавостта, които придава на маникюра.

Веднъж свикнали с тънкостите на мономера и пудрата, можете да създадете изумителни декорации и форми върху ноктите за изключително кратко време.

С акрилна пудра и мономер може да се украсяват и други предмети – рамки за очила, калъфи за телефони и др., докъдето се разпростира въображението.

Разгледайте още и цветния акрил, с който можете да създадете красиви триизмерни декорации върху ноктите или любимите си аксесоари.

Едно от предимствата на акрилната система за нокти е, че не изисква полимеризиране в лампа, а изсъхва на въздух до няколко минути.

Първоначалното втвърдяване е до 4 минути, а окончателното – след 24 часа. Дотогава е добре да сте внимателни с ноктите. Качества: универсален; бавноосъхнещ; подходящ за начинаещи; с подобрена и щадяща формула, която не води до пожълтяване или обезцветяване на естествения нокът.

Мономерът е съвместим с всеки акрил, като неговото качество е определящо за крайния резултат. Този продукт е произведен от Silcare, Полша и е професионален.

Внимание:

Вдишването на този продукт е опасно. Течността е силно летлива и е необходимо да се използва в проветриви помещения.