Най-красивите летища в света (СНИМКИ)

3
185
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Повечето хора свързват летищата, автогарите и жп гарите със скука и дълго чакане. В света обаче има много аеропорти, на които чакането се превръща в истинско удоволствие. Ето няколко такива в нашия топ 5 на най-красивите летища.

Инчеон

Международното летище в Инчеон (Южна Корея) има две кина, музеи, зелена градина и пързалка за кънки на лед. Определяно е повече като красив мол, отколкото като летище.

Сингапур

Летище Чанги в Сингапур е известно в целия свят заради летящите си градини, водопадите и малките канали. Самото летище Чанги има най-дългата писта в света. Има и няколко тематични парка, свързани с филмите Lord of The Rings и Hobbit.

Хонконг

Летището в Хонконг е едно от най-луксозните в света. Освен множество удобства за приятно чакане на полета, има и кинозала IMAX. 

Куала Лампур

Летището в Куала Лумпур в Малайзия е направо пленително. Навсякъде има зелени площи, на които да прекарате спокойно времето си.

Лас Вегас

Международното летище Макаран в Лас Вегас е известно със своите скулптури и стенописи. Туристите също могат да играят на различни ротативки в свободно време тук. Все пак е Лас Вегас.