Малена – магазин за памучен сутиен мека чашка с банели 100D 100Д памучни сутиени Триумф памучно бельо Triumph

3
348
Добави коментар

Елегантно бельо и същевременно най-високо ниво за удобство и комфорт – памучният сутиен мека чашка с банели на немската марка Triumph ( Триумф ) Modern Beauty W комбинира тези две качества. 

сутиен без оформена тип мека чашка с красива бродерия по горната част на чашките
вътрешна плътна част и плътен колан ( задна част ) за перфектна поддръжка и оформяне при по-голям бюст
подходящ за дами във всякаква възраст
плътните части са изработени частично от памук, което прави сутиенът максимално мек, удобен и запазващ формата си максимално дълго време  
благодарение на LYCRA® моделът дава максимална свобода на движение
на вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Украйна (made in Ukraine )

Състав: 36% полиестер, 27% памук, 23% полиамид, 14% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране при не повече от 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за деликатно пране или за синтетика на максимум 30 – 40 градуса без центрофуга или с 300 – 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени и корсажи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.