“NURS” СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН (NIGELLA SATIVA) 250ml

2
214
Добави коментар
mashbg
mashbg

Съдържа 100% чисто натурално масло от черен кимион. Заздравява и балансира имунната система. Притежава болкоуспокояващи, антибактериални, противовъзпалителни, противоязвени, антихолинергични, противогъбични, антихипертензивни, антиоксидантни, спазмолитични, антивурисни, хипотонични, антидиабетични и много други свойства! Помага при различни видoве алергии, астма, синузит.Облекчава болката (главоболие, колики, менструални болки,мигрена). Предпазва и забавя разрушителната оксидация на клетките. Понижава температурата, облекчава мускулни спазми и схващания. Стимулира уринирането и освобождаването от задържана вода. Понижава кръвната захар и холестерола. Подобрява кръвообращението и кръвното налягане. Тонизира тялото и стимулира сексуалната активност. Способства за увеличаване количеството на кърмата, като се приема след раждане. Помага при псориазис, екземи, акне и др. кожни заболявания. Стомашни и храносмилателни проблеми (язви, диария), ревматизъм.Уникалната комбинация в натуралното масло от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза на клетките има силата да регулира имунната функция и да поддържа доброто здраве на човека още от ранна възраст. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на гама-линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова, линоленова и палмитинова киселина.

Начин на употреба: ВЪТРЕШНО – Веднъж на ден, на гладно се изпива  по една кафена лъжичка от маслото / може да се добави и в малко вода/.

  ВЪНШНО- Маслото може да се използва за масаж на лицето, като малко количество от него се втрие в кожата.

Опаковка: Стъклена бутилка – 250 мл

Забележка: Продуктът не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.