Как да Отслабна с 30 Килограма?Историята на Юлия ще ви Разтърси и Мотивира !

2
245
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Исках да се върна в своето тяло сега ! Аз живеех чужд живот – споделя Юлия.На 27 години тежах почти 100 килограма ! 97 кг за ръст 157 см.

Килограмите ми растяха всеки ден ,прибавяйки ми повече бръчки,повече години и повече самота. Аз бях самотна.Бях никому ненужна и се превърнах в старица.Съдбата ме напусна.От майстор на спорта по акробатика се превърнах в дебела старица.

Претърпях травма и лекарите ми забраниха повече да спортувам.Междувременно почина майка ми.Това беше край за нашето семейство.Майка ми почина на път за болницата.Отиде да на свиждане на леля си и буквално за 2-3 минути паднала и издъхнала.На четвъртия ден след погребението на майка ми баща ми ме напусна и отиде при друга жена.Той предаде мама.Зачеркна 25 години щастлив съвместен живот.Тогава за мен остана единственото спасение да си създам собствено семейство.

Любимият ми мъж беше единственият ,който ми помагаше да се справя с мъката.Но след година и той почина от обикновен грип…Той се разболя от банален грип,забелязаха ,че започва възпаление на белите дробове,след пневмонията изпадна в кома…

Лишена от най-близките ми хора се затворих сама в апартамента за 4 години.Нямах желание да работя,нямах желание за нищо.Затворих се в спалнята,пуснах щорите и исках през цялото време да спя!Просто ми беше все едно.Исках само да ям и да спя.Все едно ми беше дали тежа 150 килограма или 50 кг. Просто животът ми се преобърна.Тежката депресия и 40 те излишни килограма ме измениха до неузнаваемост.

Не излизах от дома си,не се срещах с приятели.Поръчвах храна по интернет .Доставяха ми я в къщи .

Дрехи не си купувах изобщо.Износвах дрехите на майка ми.Разговарях само с моите питомци- двойка английски булдогчета.Веднъж видях по телевизията предаване за жени с наднормено тегло.Оказа се ,че такива жени като мен с наднормено тегло умират рано.

Гледах серия след серия от това предаване докато не осъзнах! Трябва да спра да се самоубивам !Трябва да се върна към нормалния живот.Трябваше да направя усилие и да изляза от доброволното заточение.Пространството около мен ,което беше свободно ме изпълваше със страх,аз се боях от него.Запълвах го с моите кученца.Бях пожелала за себе си кучешки живот.Специалист по диети и отслабване ме посъветва да опитам да отслабна с помощта на Keto Diet.Нуждаех се от шокова терапия,която да ме върне към живота.Не считах себе си за жива,живеех в миналото сред мрак и безнадежност.Но не разбирах това. Специалистът ми обясни.Всеки ден аз убивах себе си отново и отново.Диетологът ми обясни,че когато страдам ям.Когато човек започне умишлено да надебелява той съзнателно пуска в себе си програма за самоунищожение,прикривайки това към разни уговорки и самосъжаление.

Излишните килограми са в главата !Специалистът ми обясни,че в главата ми живеят ментални паразити.Те внушават мисли,определени убеждения и след това аз сама се убивам.Когато майка ми е починала те са излязли от дупката си и са ми внушили: АКО СИ В БЕДА,АКО СИ НЕЩАСТНА ИМАШ ПРАВО ДА ЯДЕШ !“ И аз започнах да ям.Диетолога ми показаха  какво става в моята глава !В моя мозък пълзят червеи,ужасно !

Истината е ,че храната отдавна не ми носи удоволствие.Все едно ми е с какво е пълна чинията.Дали има еклери с крем или вчерашен хамбургер с майонеза.Главното е да има голямо количество храна.Проблемът при мен беше в количеството на храната.

Нямах някаква определена любима храна ,от която да не мога да се откажа.Така започнах да приемам таблетките Кeto Diet.

Ядях за трима и диетолозите търсеха начин как да намалят приема на храна.Keto Diet беше хитрият начин да се потисне глада. Схемата беше следната- приемам таблетка преди хранене.Автоматично обемът на жлъчката се намалява.И така приемам по-малко храна.Keto diet може да се приема 3 пъти на ден преди хранене.Не само ,че не носи излишни калории,а точно обратното- изгаря излишните мазнини.Това е истинска таблетка за отслабване !

Диетологът ми обясни,че ми е позволено да ям всичко- и плодове,и месо и хляб ,но преди всеки прием на храна трябва да приемам по една таблетка KETO DIET.

След 2 месеца се оказа,че трябва напълно да подменя дрехите в гардероба си.Старите дрехи вече нямаше как да се задържат върху тялото ми !Панталоните наистина ми падаха !Преди ми бяха тесни ,едва ги закопчавах,а сега толкова широки нямаше как да се закрепят върху мен- и двата ми крака влизаха в един крачол !

От 97 килограма с помощта на съветите на моя диетолог ,който ми препоръча Keto Diet сега съм 67 килограма ! Свалих цели 30 кг!

Изхвърлих всичките си стари дрехи и си купих нови рокли ! Ето как изглеждам сега ! Започнах живота си отново с ново АЗ !

Докторът даже ми подари корона !Сега се чувствам наистина красива !

Прекарах едно прекрасно лято ,всички сиви дни останаха завинаги в миналото.Аз съм щастлива ! А до скоро ходех с широки панталони,срамувах се да излизам навън и дори да вляза в басейна с бански…

  Два месеца и 30 килограма,които преобразиха живота ми !Сега имам тънка талия ,стройни бедра и мога да се събличам по бански без да се срамувам от тялото си !

За тези, които са се опитвали да отслабнат с кето диета или просто планират да опитат, горещо препоръчвам да си купят Keto Diet. Ефектът ще бъде повече от забележим, а организмът – по-здрав. Но не прекалявайте, защото тялото може да започне да изгаря единствено мазнини и в крайна сметка да се стигне до анорексия. Късмет и пожелавам на всички красиво тяло!