Видове уеб сайтове – статични и динамични бизнес сайтове, ниски цени и промо оферти

1
96
Добави коментар

Видове уеб сайтове

Уеб сайтовете попринцип се различават по функцията която изпълняват: онлайн магазини, фирмени уеб сайто, онлайн директории и др, но уеб сайтовете се различават и по- начина си на изграждането като например: html, php или flash сайт.

Всеки уебсайт независимо дали е html или php съдържа някои задължителни елементи за всеки уеб сайт – мета тагове, css стил body и head таг. Заглавията на страници играят изключително важна роля при обхождането на търсачките.

Онлайн магазин – атоматизирана система за поръчка онлайн без намеса на оператор, автоматично пресмятане на сумите на продуктите и пресмятане на остъпка по желание.

Бизнес сайт – това е уеб сайт които функционира за популяризиране на вашата дейност онлайн. Изграден от прост код което го прави предпочитан за търсачките.

Блог – това е част от уебсайт или отделен сайт които съдържа много информация, снимки и видео клипове. Изграден от прост код които е много добре подреден за по-добро позициониране от търсачките.

Директория – сайтове с различно приложение например директории за добавяне на сайтове, директории за споделяне на линкове или информаия. Позиционирането на този тип уеб сайтове в търсачките е много добро тъй като те съдърат в повечето случай голям брой текстови връзки в себе си.

Флаш уеб сайт – презентационен уеб сайт за вашият бизнес които има за цел да представи вашите стоки по избран от вас начин.

Избор на подходящ уеб сайт

Избор на онлайн магазини и търговски (бизнес) сайтове
Изработка на уеб сайтове, блогове и страници в социалните мрежи
Статични и динамични уеб сайтове за Вашият бизнес
Видове уеб сайтове – рекламен уеб сайт

 

 

 

Видове уеб сайтове – онлайн магазин

 

 

 

Видове уеб сайтове – онлайн магазин

 

 

 

Видове уеб сайтове – директория или блог