Онлайн бизнес – Електронна търговия и online бизнес

1
126
Добави коментар

Онлайн бизнес

Онлайн бизнес е широко понятие което съдържа в себе си всички възможности за искарване на пари в интернет. Най-разпространените методи за печелене на пари онлайн са онлайн търговията, интернет рекламата и уеб услугите. Бизнесът в интернет може да се усъществява в продажбата на продукти, предлагането на услуги или реклама. Online бизнес е всяка дейност в интернет която има за цел, реклама, продажба или помощ за извършване на определена дейност.

Възможностите за осъществяване на интернет бизнес са най-вече изразени в следните 3 категории:

Търговия – най-добрият вариянт за осъществяване на електронната търговия е онлайн магазинът. Онлайн магазините са често използвани за търговия в интернет защото за реализирането на продажба не е нужен оператор.

Реклама – рекламирането на стоки, продукти и услуги в интернет дават възможност за печалба, печалба която може да достигне колосални размери. Рекламирането в интернет може да се осъществи не само , ако разполагате с уеб сайт или блог, но и ако разполагате със страница в социалните мрежи например с висока посещаемост.

Услуги – предлагането на определен вид услуга в интернет също може да нарастне до интернет бизнес, това зависи само от броя потребители които имат достъп до информация относно тези услуги.

Възможности за интернет търговия

Онлайн търговия
Реклама в интернет
Онлайн услуги
Онлайн бизнес – интернет бизнес и търговия

 

 

 

Онлайн бизнес – локален бизнес и бизнес онлайн

 

 

 

Онлайн бизнес – бизнес идеи и реализирането на бизнес в интернет

 

 

 

Онлайн бизнес – домейн имена и хостинг, наете сървъри и услуги