Как да изберем боя за коса

2
197
Добави коментар
georg4610
georg4610

Всички хора имат различни очаквания от

своята боя за коса и искат да постигнат доста различен ефект. Ето защо трудно може да се даде някаква печеливша формула за това как да изберем точната боя. За един резултатите от даден продукт може да са задоволителни, докато за друг те могат чисто и просто да са отчайващи.

Консултирайте се с професионален фризьор преди избора

Преди да изберете боя за коса, която да използвате и преди окончателно да се спрете на цвят за вашата коса, няма да е зле да се консултирате със специалист. Опитните фризьори са доста добре запознати с различните бои за коса и от резултатите при тяхното използване.

Препоръчително е да не се спирате на боя за коса преди да сте обсъдили вариантите с поне един, а най-добре с двама или трима фризьора. Имайте предвид и това, че различните бои могат да имат доста различни предимства, тоест ако за вашата коса е препоръчителен даден бранд, то за най-добрата ви приятелка най-удачният избор може да е друг.

Боя за коса: Внимавайте с цвета

Вече не е нужно да експериментирате с косата си за да попаднете на идеалния цвят за вас. Така например, днес са на разположение цял куп изключително добри апликации, които могат да ви насочат към подходящия нюанс на базата на ваши снимки. Апликациите ви показват как точно ще изглеждате ако направите косата си определен цвят.

Тук отново е добре да се консултирате с фризьор, който все пак да ви насочи до известна степен към това какъв цвят да изберете. Това не зависи просто от знаменитостите, на които искате да заприличате, а е доста сложен избор от вашия собствен тон на кожата, от цвета и формата на очите, от косата и други.

Обикновено, най-добрите фризьори ще ви кажат, че търсят някакъв контраст, а как точно ще постигнат, това вече е въпрос, който е личен избор и моментна преценка на самия коафьор.

Как да изберем марката боя

Като цяло, винаги е препоръчително да се избират реномирани имена. Сред предпочитаните има няколко, които се отличават с особено добра репутация. Едно от тях е BeautyMall.bg, чиито продукти се използват от голям брой професионални фризьори. Тази марка предлага следното:

Добри цени;
Огромен избор;
Високо качество;
Нарастващо търсене;

Защо е важен съставът на боята

Съдържанието на продукта е от наистина много голямо значение, защото от него могат да зависят редица неочаквани ефекти. Може би дори и не се замисляте за тези малки подробности, но от състава на боята зависи колко бързо и ефикасно ще можете да подсушите косата си когато например излезете от банята.