Уникално постижение от 145 см на Росен Райчев в Гранд При на Кроненберг

1
141
Добави коментар
54ka
54ka

Росен Райчев

Българският ездач Росен Райчев завърши на второ място в състезанието по прескачане на препятствия в Гранд при на Кроненберг, Холандия. В конкуренция от 59 ездачи, преминали всички фази и класирали се за Голямата награда, Райчев, който е част от разширеният състав на националния ни отбор по конкур ипик успя с кон Честър да преодолее без грешка трасето в най-тежкото изпитание CSI2* с височина на препятствията от 145 сантиметра за 38.71 секунди.

Росен Райчев

Първи стана представителят на домакините Леополд фан Астен с 10-годишният си кон Груп Фалко. Тандемът беше само с 25 стотни от секундата по-бърз от българина. С почетното второ място Райчев заслужено взе 5080 евро от общия награден фонд на състезанието.

Леополд фан Астен

В Нидерландския конен център Peelbergen в Кроненберг, където всяка година по това време се провежда традиционното международно състезание по прескачане на препятствия CSI1* и CSI2*, Росен Райчев е добре познато име. Миналата година нашият състезател също се разписа с победа, но на височина на препятствията 130 см.

Снимка: Sportal.bg

Сподели

Facebook
Twitter