Какво ни очаква в Годината на Металния плъх

2
221
Добави коментар
markcomm
markcomm

Палитра стил – PalitraStyle.com

2020 г. е китайската година на белия метален плъх. Тази лунна година започва на 25 януари 2020 г. и завършва на 11 февруари 2021 г. Годината на металния плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива за почти всички китайски зодиакални знаци. Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори хобита. Това е страхотна година както за поставяне на ново начало, така и развитие.

Ново начало

Находчивият гризач е първият знак в китайския зодиак, който поставя в началото на нов 12-годишен цикъл. В годината на металния плъх очаквайте да усетите прилив на сили и обновление.  Годината на металния плъх е предназначена за мечти и за действия по тяхното осъществяване. Тъй като металът е проводник на електричество, ще имате много енергия, когато ви е необходима, за да задействате творческите си планове. Стартирането е най-трудната част. След като един път инициирате действие, няма връщане назад. Няма да има сила, която да го стопира, дори и да искате. Постижението, крайният резултат е фокусът през годината на Металния плъх. Може да се окаже, че жонглирате с повече дейности, отколкото искате и че въпреки всичко успявате да го правите. В някои части на Индия плъхът се свързва с бог Ганеш, с отстраняването на препятствия. Плъховете са работливи същества, които могат да намерят своя път през всеки лабиринт и никога не забравят маршрута, след като го научат. Ако трябва да увеличите набора си от умения, през 2020 г. ще бъдете бърз и схватлив ученик.

Работа

Стабилизиращото влияние на метала носи известна твърдост на годината на Плъх, като ви държи съсредоточени върху целите и не ви позволява колебание. Просто внимавайте да не станете работохолик, докато неуморно обсебвате всичко, което изграждате. Не бъдете прекалено гъвкави и мекушави. Понякога е разумно да направите няколко стъпки назад, за да прецените напредъка си, преди да продължите напред към целта.

Финанси

Годината на металния плъх със сигурност може да привлече финансово изобилие. Просто се опитайте да не харчите повече,  отколкото печелите! Тази година ни носи  страст към обектите на практичния лукс. Ако нещо е едновременно полезно и красиво, трудно ще му се устои!

Психо-емоционално състояние

Годината на плъха може да ни направи склонни към притеснения. През 2020 г. може да се борите да се почувствате финансово сигурни … дори ако банковият ви баланс разказва различна история. В животинското царство плъховете се грижат за болните и ранените от обкръжението им. Без другарство те стават самотни и депресирани. Затова избягвайте изолацията. През 2020 г. ще сме склонни да изслушваме, да се грижим и да раздаваме съвети на околните.

Любов

По отношение на любовта Годината на металния плъх може да бъде чувствена и романтична. Въпреки че металният елемент може да охлажда , той прави възможна и искрата. Бъдете активни по отношение на запалването на тази първа искра, грижете се за любовта, движете се в обществото със стил като двойка. Ревността може да се превърне в проблем, тъй като годината на плъха ни прави предразположени към притежание. Не правете проблеми в отношенията, защото се чувствате несигурни или застрашени. Любовта е сляпа, но гневът може да бъде още по-обезсърчителен. Влюбените ще се нуждаят от повече уверения, за да се почувстват сигурни в любовта през тази година. За щастие металното влияние ще стабилизира много от нашите връзки през 2020 г.

Емоциите, свързани с метала, са мъка и смелост. В годината на металния плъх намерим силата да оставим нашите чувства да текат. Това е благородно предизвикателство! Ще е нужна смелост, за да се използва творческата енергия на 2020 г. Цветовете, които ще донесат късмет и благосъстояние, са розово и оранжево.