Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

1
198
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Известният астролог Павел Глоба разкри кои зодиакални знаци ще превърнат всичките си мечти в реалност през новата година. По думите му, 2020-а за тях ще е решаваща и ще им донесе само хубави неща. 

Астрологът твърди, че представителите на някои зодии ще бъдат огромни късметлии през тази година и ще успеят да изпълнят и най-безумните си мечти.

За съжаление, щастливците са родени под знака на три зодии.

Животът им ще бъде много лесен, а късметът ще ги следва по петите през цялата година. 

Щастието ще се изсипе като сняг върху главите им. В същото време няма да е необходимо да правят нищо, за да превърнат мечтите си в реалност. 

Ето ги и щастливците:

Телец

През 2020 година мислите на Телците ще придобият невероятната способност да се материализират. Представителите на тази зодия ще получат буквално всичко, което желаят.

Това, за съжаление, крие известни опасности, защото негативните мисли също много лесно могат да се превърнат в реалност! Затова Телците трябва много да внимават за какво мислят и да се стараят винаги да са настроени на позитивна вълна.

През 2020-а всичко, с което се захванете, ще ви се получава с лекота. Независимо от това хороскопът, а и Павел Глоба, съветват да се занимавате с духовни практики, да се научите да не обръщате внимание на лошото и да се концентрират върху доброто.

Направете списък с плановете си за годината, за да получите точно това, от което се нуждаете най-много.

Стрелец

Стрелците ще бъдат истински галеници на Съдбата през новата 2020 година. Успехът ще бъде на тяхна страна през цялата година. Целите, които си поставят още в новогодишната нощ, ще намерят своята реализация в близко бъдеще.

Всичко, което желаете, ще постигнете много лесно. 

Стрелците са сред зодиите, които ще преживеят тази година много лесно. Очакват ги подобрения във всички сфери, включително в работата и личните отношения. Годината обещава финансов просперитет и нови пътешествия.  

Козирог

2020 година ще донесе на Козирозите много постижения. Представителите на този зодиакален знак ще повишат значително авторитета и социалното си ниво, ще се издигнат и ще бъдат високо ценени.

Начинанията ви ще се окажат много успешен. Можете спокойно да планирате нещо ново, проект или пък да смените работата си. Ако отдавна сте мечтали да започнете свой бизнес, сега е моментът! 

В любовен план ще се радвате на стабилност, кариерата ви ще тръгне стремително нагоре, а доходите ще се увеличат. Няма да е нужно да работите здраво, да не си доспивате или да трошите нерви, за да постигнете успех. През 2020 година всичко ще ви се получава с лекота!  /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!