Павел Глоба посочи 3 зодии, които ще се къпят в пари през февруари

1
153
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Астрологът Павел Глоба разкри кои са трите зодиакални знака, които ще се радват на много пари през втория месец от новата 2020 година.

За някои хора февруари ще бъде наистина страшно късметлийски, смята астрологът.

Хороскопът за 2020 година обещава огромен финансов късмет за някои зодиакални знаци, това се посочва в хороскопа на известния астролог Павел Глоба.

Телец

За Телците парите през февруари ще са на първо място.

В другите области обаче представителите на този знак ще имат не по-малко късмет. Павел Глоба вярва, че Телците ги очаква истинско море от позитивизъм, романтика и успехи в бизнеса.

Хороскопът им обещава увеличение на доходите и напредък в кариерата. В края на февруари не се изключва кавга с близък човек.

Скорпион

Нови невероятни открития и начинания, които ще бъдат успешни и ще донесат много печалби очакват представителите на този знак. Скорпионите много ще се променят през февруари, но за добро. Според астролога самотните Скорпиони ще могат да открият сродната си душа и именно заради това е хубаво да излизат по-често.

Стрелец

През февруари Стрелците ще постигнат много и ще преодолеят редица трудности и изпитания. В резултат на това ще имат финансова стабилност. Павел Глоба обаче предупреждава, че през февруари представителите на този знак може да срещнат проблеми в отношенията с любимия човек. Вината за всичко е в прекомерната упоритост на Стрелците./jenata.blitz.bg