Часовници DKNY – Timer.bg

1
285
Добави коментар
georg4610
georg4610

„Всичко, което правя идва от сърцето, тялото и душата…“ – казва Дона Карън, дизайнер в международната компания, която носи нейното име.

„За мен дизайнът е израз на това коя съм като жена, с цялата сложност на чувствата и емоциите“.

Казано накратко, DKNY носи енергията и духа на Ню Йорк – интернационален, еклектичен, забавен, бърз и истински.

DKNY се обръща към реалните нужди на хората навсякъде – от работната им среда до уикенда, от джинсите до вечерното облекло.

Модерен и приветлив, стилът на DKNY допринася към модната световна сцена със своя уникален стилов микс.

ВСИЧКИ ЧАСОВНИЦИ DKNY Могат да бъдат закупени на изплащане, а ако за срок на кредита изберете 3 или 4 месеца, ще се възползвате и от 0% лихва;Могат да бъдат гравирани безплатно, ако моделът струва над 300.00 лв.;Могат да бъдат доставени на следващ работен ден, напълно безплатно до избран от Вас адрес или офис на Еконт;Могат да бъдат върнати или заменени до 14 дни, ако са в оригинална опаковка и запазен търговски вид.

Използвайте филтрите за цена, цвят, материал и другите опции, за да достигнете бързо и лесно до желания от Вас модел DKNY.

Какви са недостижимите предимства на марката DKNY

Компанията е създадена през 1989 година от дизайнера Donna Karan. Фирмата се занимава активно с производството на удобни и луксозни облекла и аксесоари, предназначени за мъже, жени, деца, а дори и за бебета.

Часовниците DKNY илюстрират идеалите на своята създателка – креативност, качество, иновации, провокативност и гъвкавост.

Аксесоарите на тази марка са онова, което умее да допълва визията на всеки един модерен и свободномислещ човек.

Часовниците са крайно разнообразни като същност и изработка. Можете да се докоснете до аксесоари, създадени от сглобяване на съвременни парчета и такива, които подсказват за традициите, основани преди десетки години.

Всеки един дамски часовник DKNY е създаден от висококачествени компоненти. В направата на шедьоврите, продукт на марката, участват най-различни материали, като кожа, злато, диаманти или други.

Закупувайки си аксесоар, то вие инвестирате в качеството, което не търпи компромиси. Не ще се сблъскате с евтини материали, които не са доказали своята здравина или издръжливост.

Дали ще се наградите с дамски или мъжки часовник, то той ще устои на изпитанията във времето.

Марката предлага на своите привърженици широка гама от класически часовници, но както добре знаете иновацията е ключов момент при създаването на всеки един екземпляр.

Ако търсите часовник, способен да привлича погледите на всички около вас, то DKNY ви предлага океан от разнообразие, в който да се гмурнете.