Лего Замръзналото кралство Frozen от AliExpress

1
441
Добави коментар
power
power

С премиерата на втория филм „Замръзналото кралство“ Елза, Анна и Кристоф отново са на мода и то повече от всякога. Това се превр…

С премиерата на втория филм „Замръзналото кралство“ Елза, Анна и Кристоф отново са на мода и то повече от всякога. Това се превръща в хитов филм за всички деца и техните играчки опустошават продажбите всяка година, затова Lego реши да пусне нова колекция от строителни комплекти, вдъхновени от най-популярните сцени на Frozen.

Тези конструктори обаче не са никак евтини, особено ако вземем предвид, че имат ниска и средна сложност, тъй като са предназначени за деца от 3 години. Ето защо по-долу ще обясним как да ги намерим по-евтини в AliExpress , където китайски марки като Lepin или Decool вече пуснаха комплектите Frozen с почти същото качество, но много по-евтини цени от оригиналните.

Креативната кутия за бижута на Елза

Започваме с тази креативена кутия за бижута, строителна игра тип лего, вдъхновена от Frozen II, която освен че предлага забавление е и много практична. Вдъхновена е от замъка на Елза и е украсена със снежинки и други красиви декоративни елементи, мини герои  Елза, Анна, Олаф и Нок плюс два пръстена.

Веднъж сглобена, тя може да се използва като бижутерийна кутия, тъй като има чекмедже което се затваря и огледало. Това е комплект от повече от 300 броя, така че се препоръчва за деца над 6 години. Той е перфектен подарък за феновете на сагата.

Леден вълшебен дворец – Кралството на Елза от замръзналото краство – лего игра

Това е едно от най-търсените лего играчки от сагата замръзналото кралство, тъй като пресъздава ледения дворец на Елза, с два етажа и всякакви детайли: стаята на Елза с полупрозрачен балкон, плъзгащ се мост, въртеливо стълбище, кухня с мебели, парк за игри …

Легото включва голямо разнообразие от детайли във вътрешността на двореца, а също така идва с мини героите на Елза, Анна, Олаф, Меренгуе и Невадитос, както и две шейни. Легото има 711 части и затова се препоръчва за деца над 6 години. Можете да го намерите тук .

Само за справка ще споменем комплект с 60 части в известна верига в България струва около 110лв.

Село замък Арендел
 Едно от най-новите издания за конструктор, вдъхновено от Frozen II, е замъкът Village of Arendelle. Този комплект е пълен с подробности, така че децата да могат да играят с часове, пресъздавайки сцените на филма. Отпред показва фасадата на къщата на Ана и Елза, но зад нея ще открием 3 етажа, които пресъздават тронната зала, спалнята и таванското помещение.

Всеки етаж включва мебели за пресъздаване на пространството, а също така е придружен от сергии на пазара и гребна лодка. Тя включва героите на Анна, Елза и Кристоф, както и различни фигури на животни и много аксесоари. Конструктура има 521 части и се препоръчва за деца над 5 години.

Призрачна дървена къща

Чаровната къща на магическото дърво се появява във филма, но сега е много забавен комплект от строителни блокове. На приземния етаж намираме спалня, а в горната част трапезарията с беседка и цип, за да слизаме бързо.

За да пресъздаде по-добре средата на омагьосаната гора, в допълнение към магическия портал има зона за риболов, къмпинг зона и бърлогата на зайчетата. Тя включва минифигурите на Матиас, Ана, Олаф и две зайчета. Комплектът има 378 части и се препоръчва за деца над 6 години. Можете да го намерите, като кликнете тук .

 Тържество в замъка Арендел

С този конструктор ще помогнете на Елза, Анна и Олаф да подготвят входа на замъка за партито на Анна и да доставят подаръците й за рождения ден. Отпред ще открием фасадата на замъка, украсена за партито, но зад него пресъздава 3 пространства на замъка: в долната част дневната с камина, а в горната част спалнята на Анна и ледената стая на Елза с пързалка.

Комплектът включва всички видове мебели и детайли за партито, в допълнение към минифигурките на Елза, Анна, Олаф и 3 малки снежни човеци. Ще имаме и маса с тортата. Този комплект има 477 лего части и се препоръчва за деца от 6 години.

Зимна площадка Анна и Елза

Накрая ви показваме идеалния конструктор за игра от начинаещи, тъй като тя има само 94 части, така че е подходяща за деца над 4 години. Това е зимната площадка на Frozen, която включва леден дворец с пързалка, въртящ се фонтан, катапулт и различни детайли и мебели.

Въпреки че е лесен за изграждане, не му липсва детайлност, конструктурът тип лего включва и минифигурите на Анна, Елза и полярната мечка. Също така има много подробни части като ски, бисквитки, чаши … Можете да го намерите, като кликнете тук .

Още трикове за пазаруване на китайски Лего конструктори и други съвети за пазаруване в AliExpress

Както виждате много е лесно да намерите тези известни строителни игри Frozen. Тези конструктори имат добро качество и голяма прилика с оригинала, но на цена една трета от оригинала му.

Ако искате да научите повече трикове и съвети за безопасно купуване, не забравяйте, че в нашия блог имаме раздел с уроци, където обясняваме от това как да платите до това как да получите купони и отстъпки. Ако тепърва започвате да пазарувате, препоръчваме ви да започнете с нашето окончателно ръководство за AliExpress , което съдържа всичко, което трябва да знаете, преди да купите за първи път.

А вие? Купихте ли  вече някой от тези  конструктори на замръзналото кралство? Ще се радваме да чуем вашето мнение, не се колебайте и ни оставете коментар