Права колонка за днес и утре

2
285
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Футболни прогнози в права колонка за днес и утре. Разгледайте обосновани анализи на футболни срещи за ден от седмицата.

Какво е права колонка?

Правата колонка е футболен залог, по известен като акумулатор. Характерното за този вид залог е, че коефициентите на избраните мачове се умножават. Фиша ще бъде печеливш, ако всички селекци са познати. Ако само един залог не бъде познат, то тогава целия фиш е губещ.

 

Права колонка за днес: Дата Мач Прогноза 26-ти Януари  Рома – Лацио  Гол Гол 26-ти Януари  Наполи – Ювентус  2 Примерен залог

Пример – Избрали сме да заложим на 3 мача – мач 1, 2 и 3 със следните коефициенти:

Мач 1 – Победа за домакин – Коефициент: 2.30 Мач 2 – Равен – Коефициент: 3.00 Мач 3 – Победа за гост – Коефициент: 2.70

При залог с 10лв в права колонка общия коефициент става 18.63 (2.30×3.00×2.30=18.63) и при познати резултати печелите 186.30лв.

Ако направите по 10лв залог на всеки мач ще заложите 30лв и ще спечелите 80лв (23+27+30=80лв). Ако един една от селекциите не бъде позната то вие губите 10лв от залога си на права колонка, но ще сте на печалба ако сте заложили мачовете на единичен залог. *Това важи само за коефицентите посочени в примера. При други коефиценти изчисленията се променят.

Видове права колонка Права колонка Брой залози  Двойна  2  Тройна  3  Четворна  4  Петорна  5 Стратегия за залагане

Залогът права колонка попада в много от системите за залагане като трикси залогът например. Говорейки за стратегия тук съществуват много варианти, но винаги има един основен недастатък. На колкото повече мачове залагате, толкова по-малък е математическия шанс за печалба.

Именно заради това ние ви съветваме да ограничавате селекцията от 2 от 4 мача на една права колонка зависимост от избраните залози и коефициентите предоставени от букмейкърите. За нас общ  коефициент от над 2.5 е абсолютно ползотворен и има висок процент на възвращемост.

Какви видове залози прогнозираме? Краен победител И двата отбора да отбележат гол Победител на полувреме Отбор да отбележи над 2 гола Хендикап залози