Сватбени идеи в класическо синьо (цвят на 2020-та година)

2
181
Добави коментар
gala.vision
gala.vision

Сватбени идеи в класическо синьо

Специалистите по цветовете от института Pantone вече 20 години следят теченията и афинитета на аудиторията към даден цвят. Те наложиха традицията да се определя цвят на годината, който повлича след себе си всички тенденции от модата при облеклата и интериора  – до сватбите и украсата за събития.

Цветът на 2020 година е класическото синьо – Pantone 19-4052

От създаването си Ателие „Фльонгата“ предлага изработка на сватбени покани и украса за масите в този цвят, тъй като ни е много любим, харесва се на клиентите, а и се комбинира отлично с други цветове. Този цвят носи внушението за синя кръв, за класа и стил. Той е елегантен в своята простота. Създава вътрешен мир и спокойствие.

Преди да му придадем още магични способности, нека ви заведем на кратко пътешествие из нашите предложения в този цвят. Сватбени покани в класическо синьо Винтидж ретро покана за сватба „Стил“ Сватбена покана с релеф „Стенли“ Морска сватбена поката „Шепа море“ Сватбена покана „Стил“ Сватбена покана „Стенли“ Сватбена покана „Шепа море“

Важно е да уточним, че всичките ни сватбени и празнични изделия за украса могат да бъдат изработени в този цвят или в който цвят желаете! 

Ако планирате морска сватба, с този цвят можем да сътворим чудеса Картичка за име за морска сватба Морска сватбена покана със звезда Рустик морска бутониера за ревер Бриз Картичка за име с морска звезда Морска сватбена покана „Бриз“ Бутониера за ревер с морска звезда Сватбено меню за гостите с морско конче Сватбено меню за гостите Джой Номер за масите с релеф Сватбено меню с морско конче Сватбено меню за гостите – декорация в ресторанта Номера за масите и разпределително табло в синьо Как можете да комбинирате класическото синьо?

Комбинирайте в изумителна фантазия цветът на 2020-та с цвета на 2019-та – жив корал.

Сватбени идеи в класическо синьо и жив корал

Вдъхновете се за запомняща се сватба в цвета на 2020-та година!

Когато любимият ни цвят се окаже и последен писък на модните тенденции, всички сме доволни и действаме смело с въображението си.