Каква е тайната на здравото сърце?

1
166
Добави коментар
lkalapchieva
lkalapchieva

Познатият израз „ние сме това, което ядем” може да бъде пряко приписан на нашия основен орган – сърцето. Не е изненадващо, но здравето на сърцето зависи от храненето.

След дълга зима тялото ни се нуждае от пълноценно хранене с добавяне на витамини и минерали. Сърцето също има нужда от тях.

 

Направете избор в полза на продукти, съдържащи комплекс от важни и необходими за сърцето вещества.

Витамините от група В нормализират състоянието на кръвоносните съдове, подобряват кръвообращението, работата на нервните тъкани.

Коензим Q10 е необходим за получаване на енергия в сърцето, която е необходима денонощно: не само по време на интензивна работа на човека, но и в процеса на неговия сън и почивка.

Витамините А, С, Е са мощни антиоксиданти, които помагат в борбата с лошия холестерол, облекчават възпалението и предотвратяват образуването на тромбоза.

Магнезият е много важен минерал за сърцето. Магнезият допринася за лечението на аритмии, артериална хипертония, ангина пекторис и исхемична болест на сърцето.

 

Сред изобилието от препарати за сърцето, препоръчваме ви да изберете Трансфер Фактор Кардио. Той е източникът на всички изброени по-горе елементи, а също така включва цинк, селен, ниацин и растителни компоненти като глог, гинкобилоба и др.

https://transferfactor-bg.com/tf-bcv