Струва ли си парите машата за коса Magic Curls?

2
283
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

След като почти година си мечтаех за Magic Curls, най-сетне го получих! Сигурна съм, че мнозина от вас знаят, че Magic Curls е супер вълшебно устройство за къдрене на косата, което всмуква косата в мистичната си камера, извършва някаква джиджи-биджи върху косата, след което отново я изплюва, къдрава, невероятна и обемна! Това е магия! Това не е маша или някой от обичайните и познати инструменти, използвани за къдрене.

А заслужава ли си? Наиситна зависи от това, което търсите, но ето моите препоръки, след като използвах Magic Curls няколко седмици…

MAGIC CURLS : ХУБАВОТО

1) Лесна за използване.

Щом аз мога да я използвам, всеки може. Никога не съм била особено опитина в къдренето на косата с, но Magic Curls е наистина лесна за използване и гарантира перфектни къдрици, дори и да не сте професионалисти в стилизирането на косата.

2) Надеждна е.

Имам много различни преси и маши за къдрене и изправяне и макар да мога да използвам всички тях, резултатите често са доста малки и нетрайни. Понякога ще се получи чудесно, друг път ще е пълна каша и наистина не разбирам защо. С Magic Curls обаче, къдриците ВИНАГИ стават и винаги са ми се получавали досега.

3) Работи и загрява бързо.

Отне ми около пет минути, за да създам идеалните къдрици. С всеки друг метод това би отнело много, много повече време (а ръцете ми щяха да ме заболят да стоят вдигнати, докато свърша). Скоростта на Magic Curles е едно от основните неща, които ме привличат много!

4) Къдриците са дълготрайни.

Тези къдрици се задържат поне ден. стина лесно за използване и в основата ви гарантира перфектни къдрици, дори и да не сте страхотни в стилизирането на косата.

MAGIC CURLS: Като минус мога да напиша

1)Високата цена.

Това е и причината, в която изчаках една година докато си я купих…

2)Не е за много дълга коса.

Инструкциите казват, че не трябва да се използва върху косата, по-дълга от „дължина на бюста“. Косата ми е почти на максималната дължина, за която можете да я използвате, и поради това не се извива чак до корена. Ако имате по-къса коса, ще получите много повече къдрици. Ако косата ви е по-дълга от моята, ще имате още повече не навита част „корен“.

Като заключение: ако сте от типа човек, който обича да експериментира с косата си и който вече е доста добър в създаването на различни видове къдрици, това вероятно няма да ви даде нищо, което не можете направете с преси, маши или каквото и да е. Ако обаче сте като мен и просто търсите бърз и лесен начин да накъдрите косата си без шум, тогава мисля, че много ще ви хареса!

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Мисля, че най-важното е, че ако сте от типа човек, който обича да експериментира с косата си и който вече е доста добър в създаването на различни видове къдрици, това вероятно няма да ви даде нищо, което не можете направете вече, с щипки /маши или каквото и да е. Ако обаче сте като мен и просто търсите бърз и лесен начин да накъдрите косата си без шум, тогава мисля, че може да ви хареса!