Какво искат дамите за празника на влюбените

1
118
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Ясно е, че мъжете и жените не се движат на едни честоти, особено по отношение на емоционалност. Затова и при повечето представители на силния пол романтиката сериозно куца – просто не го възприемат като нещо, което заслужава сериозно внимание. Ако обаче държите да запазите мира у дома, има неща, които не трябва да се пренебрегват. Едно такова е празникът на влюбените!

Какво да ѝ подарим за Свети Валентин?

Добре, нека го погледнем така – тогава е Трифон Зарезан, чудесен повод да се почерпим. Дето се казва, ще съчетаете полезното с приятното. Полезно за хармоничните взаимоотношения с любимата, приятно – е, едва ли е нужно да обясняваме. 

Колаж – страхотен спомен. Комбинирайте най-хубавите си снимки с любимата като добавите някакво персонално послание. Няма начин да не ѝ хареса.
Стих – жените си падат по поезията, но ако не ви бива в реденето на рими, добре е да знаете, че такива услуги се предлагат и срещу заплащане.
Пътешествие – Париж за празника на влюбените е чудесен избор, нали?! Каквато и да е дестинацията, важно е споделеното време – именно това истински ще я впечатли.
Персонално шоколадово изкушение – ясно е, че нежните създания обичат сладкото, особено финия вкус на какаовите специалитети. Но за да бъдете по-оригинални и наистина да я изненадата, заложете на нещо нестандартно – например някоя фигурка от шоколад. А защо и да не поръчате например сърце с лично послание върху него.

Какво да не й подарим за Свети Валентин?

Цветя – твърде изтъркано и показва липса на въображение. Нали не искате да изглеждате в очите ѝ сякаш просто отбивате номера. Дори и това да е действително така, не е нужно тя да знае, така че ако не сте подготвили 101 червени рози с любимите шоколадови бонбони или някакво огромно мече, моделирано от цветя, забравете за идеята.
Бонбони – неее, една жена никога няма да върне сладко изкушение, само че не се надявайте да минете само с това. Отново ще изглежда като отбиване на номера, така че сложете бонбоните при същинската изненада.