Български билки за чай

1
197
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

български билки за чай

Билките са едно от незаменимите природни богатства, с които е надарена земята, на която живеем. България отдавна заема място в челните позиции по износ на билки към Европа и света, именно поради спецификата на нашите „лечебни треви“. Използването на чай от билки, брани в България, е популярно във всякакви най-неподозирани точки по света. Те са екологично чисти, лековити и чудодейни. За тях са писани песни, споменавани са в митове и предания от преди векове. Имаме си дори и специален празник, на който честваме билките и техните качества – Еньовден.  На фона на тези богати традиции и народна култура, ние от METTASHOP решихме да подберем и пакетираме за вас специална селекция чай от билки, брани в екологично чист регион и пакетирани с грижа и внимание за нашите клиенти. Билките не съдържат никакви примеси и са опаковани в специални опаковки, които ви позволяват да виждате цялото съдържание на пакета. Така можете сами да се уверите, че в него няма нищо по-различно от най-първокласни, подбрани билки, с които да стоплите тялото и душата си.  В нашата специална селекция чай от билки попадат едни от най-типичните представители на този вид, с които земята ни е богата и известна. Сред тях са например роза дамасцена, мурсалски чай, мента, лайка и черен бъз.  Всяка една от тези билки има своите собствени лековити свойства и разнообразни полезни качества. Различните видове чай от билки ще благоприятстват различни части на вашия организъм, като започнем от имунната система и обмяната на веществата и достигнем до хормоналния и емоционален баланс, на които се крепи цялото ни тяло. Нашата лимитирана селекция първокласен чай от билки е перфектният подарък, който можете да направите на себе си и близките си – той е еликсир за тялото и наслада за всички сетива. Редовното пиене на чай от билки ще ви подсигури крепко здраве, топлина и хармоничен живот.

Чаят от мента е изключително ефикасен при гадене и повръщене, при лош дъх, за успокояване на стомаха и подобряване на храносмилането, при подуване на корема и газове. Ментовият чай е природно успокоително при силен стрес. Той успокоява напрежението и..

3,00 лв.

Растението е от местността Мурсалица, над родопското село Мугла и се счита за едно от чудесата на Родопите. Легендата разказва, че бог Дионис сам е избрал мястото, където да расте билката. Там и до ден днешен се правят курбани по времето когато тя се..

5,00 лв.

Чаят от розов цвят е изключително ефикасен при възпаление, болки в гърлото и кашлица. Има успокояващ ефект и е източник на витамини C, D, E, A и В3, както и много други полезни съставки като флавоноиди, цинк, лимонена и ябълчена киселина. Може да се ..

5,00 лв.

Благодарение на летливите си масла и антибактериалните агенти тази билка е лек за куп болежки – от кожни възпаления до ставни болки и проблеми с дихателните пътища и стомаха.Уханното растение се справя с всички възпалителни процеси, започнали в орган..

5,00 лв.

Цветовете от бъз имат антибактериални и общоукрепващи здравето свойства. Антинеопластичните им качества са превантивно средство за ракови заболявания. Те са добро кръвоочистително, действат тонизиращо, стимулират кръвоносната система. Влияят добре пр..

3,00 лв.