Хороскоп за днес – 5 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
150
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 5 февруари

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед направете поне едно добро дело и се включете в прояви на благотворителност. Ако сами сте в нужда ще получите подкрепа в точния момент. Следобед съдбата завърта своето колело и дава възможност да постигнете нещо, от което сте се отказали поради липса на ресурси и време. Облечете новите дрехи и тази вечер се постарайте да бъдете неотразими. Любовта е някъде до вас.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не отминавайте тази сутрин протегнатите ръце. Удовлетворете нечия молба и помогнете на някого в труден момент. Амбициозните начинания и срещи отложете за следобед. Лесно ще усвоите нови знания, умения и уроци, а шефове и колеги ще се съгласяват с предложеното от вас. Полезните идеи и мисли лесно се усвояват. Ще разрешите успешно проблем, който отдавна ви мъчи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

До обед правете това, за което ви помолят. Не давайте непоискани съвети или нежелана помощ при личен конфликт. Може да пострадате когато двама се карат. Следобед колелото на съдбата се завърта. Ще получите ценна информация и съвет, които ще помогнат да излезете с чест от неприятно положение. Никъде на отивайте неглиже. Очертават се представителни срещи и важни предложения.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Започнете деня с едно добро дело. Не притискайте околните с изисквания. Правете това, за което някой ви моли или просто проявете състрадание. Ако вечерта ви предстои важна среща, подгответе се добре. Облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате блестящо. Което не е вървяло ще потръгне. До утре на обед решавате поне един болезнен проблем.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

До обед обърнете внимание на нуждите на семейството, на верните ви приятели и близки хора. Никъде на отивайте без подарък и мил жест на внимание. Благата дума днес ще ви отвори широки врати. Планирайте от обед до утре на обед събрания и срещи на екипа и на групата, в която работите, тренирате или сте не път да организирате съвместни инициативи в творчеството и в бизнеса.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Очаквайте подкрепа в труден момент. Лесно ще привлечете спонсори. Кандидатствайте за стипендии и субсидии. Включете се в дарителски акции и жестовете ви ще се върнат. За следобед планирайте посещения в център за релаксация. Променете прическа и визия. Външните промени ще променят положително и вътрешната ви нагласа. Предстоят важни преговори и делови срещи.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Кандидатствайте за субсидии и се включете в благотворителни инициативи. Може да получите подкрепа от неочаквано място. Печелите конкурси и ви приемат в нова среда. От обед до утре на обед полезните продукти и мисли лесно се усвояват и кръвта се обновява. Ще намерите решение на стар проблем. Ще получите нова информация, която ще помогне да вземете правилното решение.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Не влизайте в конфликти. Може да развалите ценни приятелства и да навредите на здравето си. Облечете новите дрехи, тествайте и нов козметичен продукт, рекламирайте се. Намерете време за релакс и процедури на приятно място. Телефонът ще звъни досадно, но точно тези разговори ще ви донесат това, от което най-много се нуждаете. Вечерта ви предстои важна среща.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

До обед правете това, за което ви помолят. Не проявявайте излишна активност и не се намесвайте в живота и в избора на околните. Следобед ситуацията ще се промени, ще са ви нужни услуги и подкрепа, а за вечерта се очертават важни срещи. Днес полезните мисли и вещества лесно се усвояват от организма. С някакво шесто чувство.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не притискайте тези, които са ви нужни. С един малък подарък и жест на внимание ще спечелите някого за съдействие и подкрепа. Не подминавайте протегнатите ръце. Следобед ще получите на тепсия това, за което сте били склонни да се борите и да влизате в конфликти. След това съдбата ще завърти своето колело и в следващите дни за всичко ще трябва да си плащате с лихвите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в третата декада ще получат заслужени подаръци от съдбата, за които в миналото доста са се постарали. Много жестове сте направили преди, за да получите това внимание. Следобед очаквайте обаждания и предложение, което на първо време ще ви затрудни, но ще донесе на финала желаните придобивки и печалби. Ден за опипване на почвата в непозната среда.

Риби 20 Фев – 20 Мар

До обед се включете в благотворителни прояви и вашите нужди ще бъдат задоволени. Следобед си позволете глезотийки. Идете на фитнес, сауна и масаж, тествайте нов козметичен продукт и се постарайте да изглеждате добре за предстоящите си срещи и разговори. Нещо магично ще се случи тази вечер и ще ви донесе предимства, дори и в посоката, в която сте претърпели неуспех преди.