Онлайн търговия в Румъния

2
241
Добави коментар
wordz.biz
wordz.biz

Когато става въпрос за онлайн търговия в Румъния, много по-добре ще бъде да имате сайт, който е на румънски език. Това може да е чисто нов сайт или добавена езикова версия. Който и от двата варианта да изберете, то е добре да сте наясно и с тънкостите при превод с оптимизиране, адаптиране и бюджет.

Също така трябва и добре да прецените на кого да поверите така отговорната задача по превода на вашия онлайн магазин. Все пак не забравяйте, че от качеството на текста, който се изписва като продуктово описание и промоции, ще зависи изцяло бъдещето на вашия бизнес. Избрали сме 4 важни фактора, които да имате предвид при превод на електронен магазин или каталог.

Не на последно място по важност е и факта, че започнете ли да развивате бизнес в друга държава, то със сигурност ще имате нужда и от вътрешен човек или фирма партньор, който владее съответния език. Това ще ви е наложително при всякакви рекламни кампании, добавяне на нови продукти в магазина и т.н. В WORDZ.biz имаме отлични преводачи с румънски език, както и изградена партньорска програма за бизнес клиенти – Процент за 10.