LuisaViaRoma.com – онлайн кътче за истинските ценители на модата

1
110
Добави коментар
svetla58
svetla58

Стартирана онлайн през 1999 г., LuisaViaRoma.com е 100% частна топ луксозна модна дестинация, включваща внимателно направен избор от утвърдени дизайнери, рамо до рамо с най-добрите нови таланти в модния бранш. Уебсайтът предлага богат избор от дрехи, обувки и аксесоари за мъже, жени и деца от най-престижните модни дизайнери като Balenciaga, Burberry, Gucci, Valentino, Fendi, Saint Laurent, Givenchy, Prada, Bottega Veneta, Loewe, Moncler, Off White, Heron Preston… Както и специален раздел за дома, дизайна и козметичните продукти.LuisaViaRoma, един от най-важните онлайн модни търговци с 5 милиона месечни посещения и пратки по целия свят, беше сред първите компании в бранша, които повярваха в дигиталното. Създаден първоначално като концептуален магазин във Флоренция в началото на 30-те на миналия век, то днес компанията приписва 90% от общите приходи на онлайн продажбите.

И до днес LuisaViaRoma е 100% частен семеен бизнес и понеже ние силно вярваме, че когато нещо е направено с любов и със сърце, то е наистина стойностно и успешно, ще ви споделим някои от най-важните моменти за онлайн магазина през годините. Как едно семейство е изградило това невероятно онлайн кътче за истинските ценители на модата…

В края на 1800 г. френската дизайнерка на шапки Луиза Жакин отваря малък бутик, продаващ сламени шапки в Париж.
1929 г. дъщеря ѝ Олга се омъжва за Лидо Панконеси и заедно отварят бутика LUISA във Флоренция.
Внукът на Луиза от 1968 г. Андреа Панконеси отива до Париж на първото си пътуване за покупки. Той работи с утвърдени марки като Balenciaga, Balmain, Givenchy и Saint Laurent, като също така представя LuisaViaRoma като първия магазин в Европа, предоставил колекцията KENZO Fall / Winter 1968/69.
През 1999 г. компанията стартира LUISAVIAROMA.COM, за да задоволи желанията и очакванията на най-взискателните международни клиенти.
2010 г. за да отбележи 10 години онлайн дейност, LUISAVIAROMA стартира FIRENZE4EVER … Събитие, в което 40-те от най-влиятелните модни блогъри били поканени да създадат своя собствена мулти-бранд визия.
2011 – 2017 Уебсайтът става достъпен на 9 езика.
Благотворителността на 2018 г. е ключова за философското ядро ​​на LuisaViaRoma, което през 2018 г. си партнира с UNICEF Italia, за да бъде домакин на първата международна лятна галактика на УНИЦЕФ, а също така си партнира с фондацията Naked Heart за подкрепа на деца със специални нужди.

И така след много години развитие, този моден рай е на наше разположение! И не знаем за вас, но ние с вълнение избираме каква ще е първата ни покупка от LUISAVIAROMA.COM !

Тагове
Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Fendi, Gucci, luisaviaroma, luisaviaroma.com, luxury shopping, LVR, Valentino, висша мода, мода, моден шопинг, модни брандове