Селена Гомез със собствена линия гримове

1
121
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година Селена Гомез не си поплюва въобще и освен, че изкара нов албум, то тя обяви, че ще има собствена линия козметика. А е само февруари! Във вторник, 4 февруари, Гомез публикува видео в профила си в Instagram, в което обявява новото си начинание: „Хора, работя по този специален проект от две години и официално мога да споделя, че Rare Beauty стартира в магазините на @sephora в Северна Америка това лято! Следвайте @rarebeauty и станете част от нашата красива общност…”, сподели тя.

Въпреки че в миналото е имала някои невероятни грим моменти, Гомез има склоността да е сдържана, когато става въпрос за козметика, така че ще бъде интересно да видим посоката, в която ще върви линията ѝ. Тя не сподели много подробности, но това, което знаем е:

Името: Линията се нарича Rare Beauty, което е и името на последния албум на Селена. Тя казва, че албумът е нейн дневник за последните няколко години, а в много от текстовете се спекулира, че става въпрос за връзката й с Джъстин Бийбър.

Дата на издаване: Все още няма точна дата на стартиране, но според видеоклипа на Гомез, линията ще бъде достъпна през лятото 2020 г.

Мисията: Съдейки по думите на Гомез във видеото, марката е свързана с възприемането на вътрешната красота. „Да бъдеш рядък, означава да си в хармония със себе си“, казва тя в клипа, който можете да гледате в профила ѝ. “Спрях да се опитвам да бъда перфектна. Просто искам да съм себе си. Мисля, че Rare Beauty може да бъде нещо повече от марка за красота. Искам всички да спрем да се сравняваме помежду си и да започнем да възприемаме нашата уникалност. Ти не си дефиниран от снимка, харесване или коментар…”