Rakuten Viber започва кампания за повече любовни съобщения

1
206
Добави коментар
Venelina_Mihova
Venelina_Mihova

Инициативата започва на Св. Валентин, но ще продължи през следващите няколко месеца, за да напомни, че любовта не само към половинката, но и към приятелите, колегите и близките, се празнува всеки ден. Очаква се кампанията да обхване милиони потребители от 12 европейски държави, като в основата ѝ стои възможността за създаване и споделяне на дигитални любовни картички.

“ Rakuten Viber насърчава хората да споделят любовта си повече, като им подарява забавни инструменти, с които лесно и красиво да оформят посланията си. Вярваме, че всяка една изпратена или получена любовна картичка ще се превърне в начало на пълноценен разговор, който стои в основата на отношенията между хората. Най-хубавото е, че можем да изпращаме честитки за празника до нашите контакти във Viber и анонимно. Така че, отговорете с любов на всяко послание, което получите във Viber. “ сподели Зарена Кънчева, маркетинг и PR директор във Viber за Централна и Източна Европа.

Създаването на любовното послание във Viber започва с куиз, при който потребителите определят своето любовно настроение. Тези, заредени с най-голям ентусиазъм, могат дори да създадат любовна картичка и да я пуснат във виртуална кутия, за да я изтегли непознат. Освен това, всякакви Viber функционалности, стикери, гифове, видеа във формата на сърце и други, ще поддържат любовните емоции в приложението през цялото време.

За целия период на кампанията, Viber очаква да бъдат споделени милиони любовни картички. Приложението ще следи динамиката в резултатите на различните държави в които кампанията се провежда, за да разкрие къде по света  са най-любовно настроени хората.