Микрослушалка без Кабели тип Карта с блутут

1
270
Добави коментар
dennis_007
dennis_007

Микрослушалка без кабели тип Карта с Блутут

Тази микрослушалка, която е без кабели се сдвоява с телефона ви чрез Bluetooth Тя е под формата на карта е с 5W усилвател, която просто може да поставите в джоба дънките, на ризата или просто да се закрепи по тялото. Този шпионски комплект За преписване е много удобен, незабележим и е без никакви кабели. Активирането на устройството е много просто. Просто включете устройство и пуснете блутута на телефони и свойявайте 2те устройства. 

Всеки има ситуации в живота, когато би се нуждаел от подобно устройсво. Търговци по време на бизнес срещи, помощ по време на презентации., когато държите реч или по време на труден изпит. Подобрената шпионска слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свързвате с някого дистанционно, използвайки мобилния си телефон, като в същото време оставате незабележими.

За доброто предаване на аудио към вградения микрофон устройството трябва да по-близо до устата. Най-добре е да го сложите в джоб на ризата, жилетката или якето. 

В комплекта са включени 2 типа микрослушалки:

Слушала тапа S2Магнитни микрослушалки

Модел тапа S2 е с подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу предаване на звука в околната среда. Слушалката е с най-новия чувствителен приемник, стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимален шум. Тапичката се захранва от една миниатюрна батерия тип 337. Много лесно се поставя в ушния канал. Върху слушалката е прикрепена прозрачна антенка от корда, с която можете да я извадите от ухото. За още по-лесно изваждане може да използвате пинсети. Житотът на Батерията на слушалкта с приблизително до 7 часа.

– Магнитни слушалки. Те са много малки на размери и са с различен диаметър и покритие, за по-лесно слагане и по-силен звук и са напълно невидими в ушния канал, за да се чува от тези слушалки те трябва да паднат добре до тъпанчето.

Свойства Автоматично приемане на обаждане след звуков сигнал с изговаряне номера (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор с тази функция много е удобно повторното осъществяване на разговор)Предавател ултра тънка карта без кабели, с размерите на стандартна картавграден чувствителен микрофон в устройствотоЗвукови нотификации при входящо обаждане, сдвояване, слаба батерия, включване и изключване и дрНабиране на последния номер с устройството, чрез 2 пъти последователно натисканеБутон за набиране и приемане на обажданеВградена батерия до 5 часа в режим на работаЛед индикации при зареждане и сдвояване Комплектът Включва Bluetooth микрослушалка тип картаУСБ кабел за зареждане1 бр микрослушалка тапа модел s2 2 бр батерии тип 3371 бр микрослушалка със специално покритие за по-ясен звук2 бр мини магнитчера2 бр обикновени магнитчеа1 бр сферичен магнит със специално покритие за по-ясен звук1 бр магнит за вадене на микрослушалките1 бр магнит за вадене със специално покритие за предпазване на магнитчетата1 бр метален стикУпътване на БългарскиГаранционна карта

1 година гаранция