Най-добрите и красиви детски часовници

1
151
Добави коментар
angels82
angels82

Има ли нужда детето от часовник?

Може би много хора се чудят дали е добре детето да има часовник. Може би има различни мнения по темата, но трябва да се съобразим с мненията на психолозите и специалистите по развитие на децата.

Всички те са на мнение, че детският часовник помага за развитието на детето. От една страна децата се научават да познават цифрите, а от друга страна всичкото това опознаване става по интересен за децата начин. Да не забравяме, че разпознаването на времето и часа помага на децата да се дисциплинират във връзка с изпълняване на ежедневните дейности. На едно дете му е много по-забавно да изпълнява дадена задача, като например да си измие зъбите, когато часовникът покаже определен час и то самото разпознава този час. За родителите това оказва голяма помощ, също.

Какъв тип часовник да изберем – аналогов или цифров?

За по-малките деца е добре да изберем аналогов часовник. Самата структура на тези часовници помага, за да го приемат като игра, чрез която да се научават на времето като понятие. За подрастващите можете да изберете или аналогов, или цифров. Цифровият детски часовник научава децата да познават цифрите, но също така ще им помага и в спортните занимания.

Най-добрият магазин за покупка на детски часовник

За вас направихме обширно проучване на всички онлайн магазини в България, които продават детски часовници. Спряхме се на следния магазин, тъй като той покри всичките ни критерии:

Огромно разнообразие от модели за момчета и за момичета; Разнообразие от аналогови и цифрови детски часовници; Евтина или безплатна доставка; Опция за връщане на закупените продукти, ако не ви допаднат; Гарантиран произход на часовниците, без реплики и фалшиви имитации; Ниски цени; Множество опции за заплащане; Опция за гравиране и персонализиране; Бърза доставка до всяка точка на България;

Поради тези изброени критерии, ние ви препоръчваме онлайн магазин за детски часовници:

www.timer.bg

Най-добрите детски часовници

За вас направихме една примерна класация за детски часовници за момче или момиче, които препоръчваме, тъй като са красиви, удобни и забавни:

<<Провери цена>>

<<Провери цена>>

<<Провери цена>>

<<Провери цена>>

Още много други модели детски часовници можете да откриете на www.timer.bg

Поискайте ревю