Най-добрите препарати за намаляване и борба с потенето

1
144
Добави коментар
angels82
angels82

Обща информация за прекомерното потене

Никой не обича да се поти прекомерно, така че използването на антиперспирант (козметика против изпотяване) е често срещана част от ежедневните хигиенни навици за повечето хора. Тези продукти съдържат съставки, които или намаляват, или предотвратяват изпотяването, и най-често се използват под мишниците. Някои антиперспиранти са формулирани предимно за контрол на изпотяването, докато други също са добавили съставки, които помагат за предотвратяване на миризмата и оставят приятни аромати. Освен това са налични формули, които предлагат контрол на силата на потта, който е идеален за хора, които са склонни да се потят обилно. Преди да купите, помислете кой вид предпочитате – стик, рол-он или отделни подложки, в които са налични активните съствки.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите препарати против потене. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Одорекс Фут е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за период от 10 до 14 дни след едно напръскване. Съдържа антибактериална съставка, която предпазва кожата на краката от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризми

БИОТРЕЙД ОДОРЕКС / BIOTRADE ODOREX Спрей за крака употреба:

При употреба за първи път краката се измиват със сапун и старателно се подсушават. След това стъпалата се напръскват обилно  с Одорекс Фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три  поредни вечери. За поддържане на ефекта се прилага един път на всеки 7 до 14 дни по индивидуална схема .

Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс фут е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал краката могат да се мият с всякакви сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Не е необходимо да използвате Одорекс всеки ден!

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Фут ако имате наранявания по кожата или имате свръхчувствителност към алуминиевите соли! Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Комбиниран антибактериален лосион против изпотяване и лоша миризма на ръце и подмишници с удължено действие. Спира изпотяването за 10-14 дни след едно напръскване.

Одорекс Део е спрей против изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишниците с продължително действие. Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни след едно напръскване. Уникалният механизъм на действие на Одорекс део блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе  върху общата терморегулация на организма. Съдържа антибактериална съставка, която предпазва кожата от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма.

БИОТРЕЙД ОДОРЕКС / BIOTRADE ODOREX Дезодорант приложение:

При употреба за първи път Одорекс део се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. На сутринта зоните се изплакват обилно с вода. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни или спорeд Вашата индивидуална схема.

Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс Део е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал могат да се използват всякакви парфюми, дезодоранти или сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Интервалът на употреба за всеки човек е строго индивидуален като средно статистически е един път на всеки 10 дни. Не е необходимо да използвате Одорекс Део всеки ден.

Важно е да знаете, че Одорекс Део се прилага върху здрава и ненаранена кожа. Не трябва да се извършват процедури за обезкосмяване на мишниците в деня на приложение на Одорекс. Не използвайте продукта ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

7-дневният терапевтичен крем-дезодорант на Виши се абсорбира бързо от кожата, не оставя бели следи и е специално предназначен за хора с обилно изпотяване. Само за 7 дни кожата в областта на подмишниците остава суха и нивото на изпотяване се стабилизира дълготрайно. Формулата, тествана под дерматологичен контрол е хипоалергенна и не съдържа алкохол.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.