Кейти Холмс с цели два МОДНИ ГАФА

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наскоро Кейти Холмс беше видяна в Ню Йорк да нарушава две много важни модни правила.

Първото е забранената комбинация от отворени сандали на ток и чорапогащник. Това ни напомня на времената, когато бяхме малки и за първи път имахме възможността да обуем високи обувки. Носехме ги почти всеки ден, но в един момент листата на дърветата падат и докато се усетим са настъпили минусувите температури. Затова решението да продължим да носим любимите си обувки, беше чорапогащникът. Е, нито тогава това беше добро решение, нито днес бихме го счели за модерно, даже напротив … Но Кейти не мисли така явно.

Актрисата се появи на наградите на Американската австралийска асоциация за изкуства, носейки бяла рокля, вдъхновена от 90-те, от колекцията на дизайнера Khaite. С палто на Wardrobe.NYC5, тя беше завършила визията с чифт чорапогащи от Calzedonia, черни сандали и червен лак на пръстите на краката.

Другото пренебрегнато модно правило беше свързано със сутиена ѝ. Тя нарочно показа едната черна презрамка. Но пък така тя смело сложи край на стреса на голото рамо, с който всички се сблъскваме през последните няколко години – как да скрием презрамките си.

В крайна сметка модни гафове или смели решения… всеки може сам да определи какви са според него начините, по които Кейти Холмс носи тоалета си.