Зендая и Джейкъб Елорди са новата любима двойка

2
140
Добави коментар
svetla58
svetla58

Звездите от сериала “Еуфория” Зендая и Джейкъб Елорди дълго време бяха просто колеги, превърнали се в добри приятели. Но феновете на актьорите отдавна започнаха да подозират, че между тях има нещо повече. През август 2019 г. двамата прекараха заедно ваканция в Гърция, след което всички започнаха да говорят за евентуалната им романтична връзка. 

Наскоро Зендая и Джейкъб спряха да крият връзката си и започнаха да се появяват по-често на публични мяста заедно. И след няколко съвместни излизания, те вече могат да претендират за статут на нова любима модна двойка. Зендая е известна с небрежния си стил –  класически палта и маратонки, а Джейкъб показа, че се справщ също толкова добре с небрежните, но стилно изглеждащи визии.

“Джейкъб се е запознал със семейството на Зендая и всички го обожават. Те се забавляват много и имат много общи неща.” – това казва техен познат. Нищо не е потвърдено ифициално, но според нас е ясно щом вече без притеснение двамата актьори се появяват заедно на публични места.