Частен апартамент в затворен комплекс в Апарт Хотел Harmony Hills – Рогачево на 4 км от к.к. Албена.

1
150
Добави коментар
elpakk
elpakk

Хотел

За комплекс Harmony Hills – Рогачево… между морето и планината.
Ваканционният комплекс Хармони хилс в с. Рогачево се намира в една уникална местност. След оградата на комплекса са хълмовете на Франгенското и Добруджанското плато, а пред него е морският бряг на курортен комплекс Албена и Кранево. Апартхотелът е построен върху площ от 12 декара земя и включва 202 апартамента, както и 20 самостоятелни къщи. Всички апартаменти имат собственици които ги отдават за краткосрочни или дългосрочни почивки. Климата на Рогачево е уникален и здравословен а местоположението му съчетава гора и море.

Село Рогачево е разположено на запад от курортния коплекс Албена и Кранево в тих и живописен район който привлича хиляди туристи всяка година от цяла Европа. Средната температура на въздуха в Рогачево през лятото е около 29° C, а средната температура на водата в Албена и Кранево е около 25° C. Комплексът разполага с огромен басейн (500 кв.м), бар и ресторант от 120 места + втори по-малък басейн пред вилите. Има денонощна целогодишна охрана с контролиран достъп и паркомясто към всеки апартамент.

Забележителности, околности и разстояния

4 км от плажовете на Кранево
5 км от плажовете на Албена
4 км от Резерват Балтата
4 км от Аквапарк Албена
9,6 км от Яхтеното пристанище, Златни пясъци
9,9 км от Ботаническа Градина и Двореца в Балчик
11,6 км от Акваполис Златни Пясъци
12 км от Балчик
12 км от Аладжа Манастир
15,7 км от BlackSeaRama Golf Club
18,7 км от Евксиноград
23 км от Летище Варна
23 км от Свети Константин и Елена
38 км от Добрич

В апарт хотела има SPA център където се предлагат масажи и терапии за тялото, като посетителите на комплекса могат да използват също сауна, парна баня, джакузи и оборудван фитнес център. На огромният 200 м2 басейн има обособена детска зона и бар в който всички гости на хотела могат да релкасират с любимото си питие наслаждавайки се на сллънчеви бани и изглед към лозята в селото. В комплекса работи ресторант със 120 места с външна тераса който предлага тематични вечери с много вкусна храна, музика и забавления от аниматори.
Галерия Harmony Hills

Апартамент

Апартаментът е 57 кв.м чиста жилищна площ. Намира се на 5-ти етаж в сграда без асансьор и предлага нощувка за 4 души. Разположението му е:

1 спалня с двойно легло
1 всекидневна с разтегателен диван и кухня
1 баня и тоалетна
1 балкон с панорамна гледка към басейна

Кухня с дневна
Всекидневната стая е климатизирана и голяма с триместен разтегателен диван и два фотьола. Разполага с кухня и кухненски прибори и съдове, маса за хранене, съдомиялна машина, котлон, фурна, електрическа кана, хладилник и 40 инчов плазмен телевизор. В частния апартамент има високоскоростен Интернет, който позволява да работите на лаптопа и мобилния си телефон. От дневната се излиза на балкона с прекрасна гледка към басейна и Албена.
Спалня
В спалнята има легло размер king size и гардероб. Охлаждането става с климатик. От спалнята гледката е към прекрасния резерват на Батовска гора.
Баня
В банята има пералня, мивка и тоалетна.
Тераса
От апартамента се разкрива фронтална гледка към басейна, Албена и странична гледка към селото. Терасата е отворена от всички страни, с размери 6 м2, като може да се използва и за зона за пушене.
Паркинг
Гостите на апартамента разполагат с безплатно охраняемо парко място за автомобила си, пред сградата на апартамента.
Интернет и Телевизия
В апартамента е наличен безплатен високоскоростен Wi-Fi интернет, както и в целия хотел. На 40-инчовата плазма Вие и Вашите деца можете да гледате всички български телевизонни канали плюс множество руски, английски, немски, италиански и испански канали с HD качество.
Домашни любимци
Домашни любимци не са позволени.
Собствениците на апартамента в този прекрасен панорамен хотел Ви пожелават една незабравима и уютна почивка, изпълнена с емоции и приятни мигове на басейна, както и на близките златни плажове на Кранево и Албена. Нека разходките Ви до Балчик, Златни пясъци, Св. св. Константин и Елена и Варна оставят хубави спомени и една широка усмивка от българското гостоприемство. Очакваме Ви и догодина!
Галерия

Цени – Сезон 2020

Двустаен апартамент 57 м2 с една спалня /подходящ за спане до 4 души/. На 4 км от плажовете на к.к Албена (6 км плажна ивица отличена със Син флаг 20 поредни години) и Аквапарка (Albena AquaMania).
Цени за нощувки (4 гости) сезон лято 2020
Отстъпка за ранна резервация: 20% отстъпка за резервации до 30.03.2020.

Май: 75 лв
Юни: 95 лв
Юли – Август: 115 лв
Септември: 95 лв

Следете за ПРОМОЦИИТЕ: 3 = 2 (плащате 2, ползвате 3 нощувки).
Плащане в брой при настаняване в евро и лева
Минимален брой нощувки през Май и Септември: 2 Минимален брой нощувки през Юни, Юли и Август: 3
Горещи оферти: През Май и Септември 4 = 3 (4 нощувки на цената на 3). През Юни 8 = 7 (Плащате 7, ползвате 8 нощувки).

Контакти
Уважаеми гости, радваме се, че сте избрали нашият апартамент за Вашата почивка. Ще Ви посрещнем топло при идването и ще Ви настаним като се надяваме, че престоят Ви в хотела ще бъде приятен и комфортен. Ако се нуждаете от помощ или имате някакви конкретни изисквания моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0882 94 14 24.
0882 94 14 24
Harmony Hills – Рогачево 9632
[email protected]
Ще ни откриете по лесно в what3words.com: ///penny.implications.intimating GPS координати: 43.385695, 28.026638

Ние сме тук: