Футболна прогноза: Лудогорец – Интер

1
135
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Начало на срещата: 20 февруари, 19:55

Интер се смъкнаха на третото място в Серия А, след като загуби срещу Лацио през уикенда. На нерадзурите им предстои пътуване до България, за да се изправят срещу Лудогорец Разград в първия мач от елиминационната фаза на Лига Европа.

Интер започна сезона в Шампионската лига, но за втора поредна година не успя да излезе от групата си и по този начин се озова в Лига Европа. Италианците загубиха последните си два мача, след като загубиха и от Наполи за Купата на Италия. Преди тези два мача обаче, Интер бе непобеден в последните си десет срещи, след те претърпяха поражение от Барселона в Шампионската лига. Загубата от Лацио сложи край на серия от шест поредни гостувания без загуба.

Лудогорец оглавяват уверено класирането в родната ни „А“ група, като преднината им пред вторите Левски е седем точки, така че най-вероятно разградчани ще имат шанс за класиране в Шампионската лига през следващия сезон. Разградските орли започнаха този сезон именно там, но загубиха в квалификациите от Ференцварош.

Вече в квалификационната фаза на Лига Европа, те трябваше да преодолеят три плейофни кръга и победиха Марибор благодарение на головете си на чужд терен. Те завършиха на второ място в групата си зад Еспаньол, с което си отмъстиха на Ференцварош, който също бяха в тяхната група в Лига Европа. Лудогорец успя да спечели осем точки от шестте си групови срещи, като те записаха две победи, две загуби и две равенства.

Разградчани не успяха да спечелят нито един от последните си четири мача в груповата фаза, като записаха разгромна загуба с 6-0 от Еспаньол, които са на дъното на Ла Лига към този момент. Нашата прогноза е, че Интер несъмнено е по-класният отбор и би трябвало да може да вземе трите точки в този мач.

Прогноза: 2

ИЗТОЧНИК

Категория: Футболни анализи

Тагове:
Интер, Лига Европа, Лудогорец