Важна ли е цената: На какво да заложим, когато променяме интериора

2
115
Добави коментар
clashbade
clashbade

Качествените неща са скъпи. Всеизвестен факт. Не е изключение от правилото обаче, да намерим сносни стоки на нормални цени. Най–важното условие е предварително да сме определили насоката, в която ще се развива обзавеждането. Ако действате сами, без да прибягвате до  услугите на студио за интериорен дизайн, ще ви се наложи дълго проучване и доста обикаляне. Голяма част от стоките днес са на разположение на клиентите и онлайн. Все пак  не е зле да се запознаете отблизо с нещата, които възнамерявате да вкарате в дома си.

 

Оригинални идеи

Въоръжете се с търпение и разгледайте обстойно голям брой от списания за дома, за да си изградите предварителна представа за това кое ще ви подхожда. Голяма част от мебелите и предметите, на които сте спрели избора си, биха могли да бъдат заменени с аналогични варианти, които отговарят на бюджета, с който разполагате. Бъдете изобретателни и оригинални. Следвайки избран модел, внесете и свои собствени щрихи. Така ще направите пространството неповторимо.

 

От старо ново

Последно време стана много модерно, и изгодно разбира се, да се реставрират стари вещи. Това е много добър начин да запазите спомените си и да се обградите с последните модни тенденции. А защо да не съчетаете двата стила за особено излъчване на пространството? Много е лесно всичко старо и непотребно (според  нашите представи) да се изхвърли и да се замени с чисто ново. Подобна практика показва обаче, че трайността и удобството на новите неща, не винаги са на висотата на вече използваните.

Колко пъти ви се е случвало да подмените износена или счупена вещ, която ползвате още от времето, когато сте живели с вашите родители? Снабдявате се с чисто нов представител на високотехнологичното ни съвремие и се оказва, че само след година или две се налага нова подмяна. За съжаление този факт се наблюдава, както за мебелирането, така и за технологиите. Умишлено или не, те не са и наполовина толкова издръжливи като старите. По тази причина много хора се убедиха в предимствата на реставрацията и ремонтирането.

 

Личен отпечатък

Както и да предпочетете да действате, оставете своя личен отпечатък, който да разкрива най–хубавата част от характера ви. Това ще допълни обстановката и ще я  направи само ваша. Тук не стремежът за индивидуализъм е на първо място, а удобството и функционалността, които ще постигнете само и единствено за себе си. И не винаги високите суми са гаранция за това. Ето защо не трябва строго да се ръководите от цената, а предимно от вродения си усет.

Post Views:
10