Кубрат Пулев: Ванга е казала „Следвайте знаците“

1
160
Добави коментар
slavchev
slavchev

„Бях депортиран от САЩ от самия себе си. Знаете и Ванга е казала „Следвайте знаците“. За мен тези проблеми с визата са знак, че не е трябвало да се готвя в САЩ“.

Това обяви Кубрат Пулев след проблемите си с визата, заради които не беше допуснат в САЩ през уикенда, научи presa24. Българският боксьор обяви, че ще се готви в Берлин, където се намира в момента.

„С тази виза В1-В2 си влизам всеки път в Щатите. Това е от поне пет години. Сега не знам какво се случи, дори и те не можаха да ми обяснят, не си знаят законите. Моята виза е бизнес-туристическа, моите адвокати ми казаха, че с нея имам право да се боксирам, да пребивавам в страната“, каза Пулев в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

По думите му екипът му е подал документи за т.нар. бизнес виза още през 2019 г., но за момента процедурата се бави.

На 23 февруари беше обявено, че Пулев е бил депортиран от САЩ, опитвайки да се качи на самолет за Лас Вегас, където е трябвало да гледа срещата между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Новината беше разпространена от боксовия журналист Майк Копинджър.

Ден по-късно граничните власти на САЩ уточниха, че Пулев е опитал да влезе в страната с туристическа виза, но му е отказан достъп, тъй като получава приходи от промотиране и боксови мачове.

Пулев е официален претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и трябва да се бие с Антъни Джошуа. Той очаква договорът за мач да бъде финализиран до 3-4 дни.

„Ще има трети мач между Фюри и Уайлдър през юли в Лас Вегас. Всичко е договорено и така пропада пъкления план на Еди Хърн и Джошуа да заобиколят мача с мен“.

Дунавмост

loading…