Почивка край Вършец – Комплекс Тодорини кукли

1
197
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположението на хотелски комплекс Тодорини кукли позволява на всеки един гост да се наслади на уют и гостоприемство. Забележителностите и традициите на българската култура са представени по иновативен и модерен начин, за да оползотворят почивката на всеки един гост. Комплексът се намира до Клисурския манастир.
Спокойствие и уединение са основни черти, характерни за хотелски комплекс „Тодорини кукли”. Заобиколени от природа, чист въздух и спокойствие, всички гости на комплекса ще имат възможността да се отдадат на заслужена почивка.
Малките детайли са в основата на съвършенството. Затова красотата на хотелския комплекс е изразена както отвътре, така и отвън. Природната идилия е акомпанирана от невероятен лукс и модерен дизайн, които допринасят за уюта и спокойствието на гостите ни. Насладете се на незабравимото изживяване да бъдете част от комплекс Тодорини кукли.

Хотелът няма свободни места за 06 и 07 март!

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 35 лв. 
За настаняване в петък и събота се доплащат 10 лв. на човек, на ден и се изисква минимален престой от две нощувки.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при максимална заетост на редовните легла и включва:

Една нощувка в двойна стая (за двама) или самостоятелна къща (за четирима)
Една закуска
Една вечеря
Фитнес
Интернет
Паркинг
Баскетболно игрище

Ресторантът на хотелски комплекс „Тодорини кукли” предлага традиционна българска кухня. Всички продукти са пресни и отговарят на най-висок стандарт за качество, за да може всеки един клиент да се наслади максимално на ползотворната си почивка.
Дизайнът съчетава автентичните български детайли и съвременен лукс, за да предложи на клиентите уютна и непринудена атмосфера. Откритата тераса и ресторантът са подходящи за организиране на частни партита и празненства.
Комплексът разполага с две зали. Капацитетът им (малка – 15 места; голяма – 60 места) и разположението на „Тодорини кукли”, предлагат идеални условия за организиране на:
корпоративни мероприятия
тийм билдинг
тренировки на танцови или спортни състави
Искате да си отпочинете напълно? Детският кът предлага великолепна опция за забавление на вашите деца. За най-малките има детска стая, оборудвана с висококачествени дървени играчи.
Басейнът на територията на хотелски комплекс „Тодорини кукли” се състои от две части с обща дължина 16м. За малчуганите има обособена част с диаметър 3м. Басейнът се пречиства постоянно, за да може клиентите да се радват на кристално чиста вода и на гледка към величествената Стара планина.
За по-активните има на разположение открита спортна площадка, която дава възможност за семейно или групово спортуване и развлечение.
Фитнес „Тодорини кукли“ ви предоставя изцяло ново оборудване за поддържане на добрата Ви форма.