Николаос Цитиридис се оказа провал за Би Ти Ви

1
286
Добави коментар
slavchev
slavchev

Местят „Шоуто на Николаос Цитиридис“ половин час по-рано, научи trg.

В Би Ти Ви са в паника от неочакван спад в рейтинга на вечерното шоу – разкрива в. „Уикенд“. След силния старт на Николаос Цитиридис само преди месец, интересът към предаването е започнал рязко да намалява и в телевизията се чудят как да върнат зрителите му. Заели са се спешно да реанимират шоуто и за начало се опитват да изключат всички възможни стимули за смяна на канала в полза на конкуренцията – отбелязва изданието.

Младият Нико засега не успявал да оправдае надеждите на Би Ти Ви да замести, че и да забие в земята предшественика си Слави Трифонов – твърдят запознати. Той не само че не бил достатъчно успешен в ефир, но и губел състезанието в интернет пространството. Страницата му във Фейсбук цял месец е събрала едва 19 000 последователи, докато Дългия се радва на цели 320 хил. За сравнение – новият сериал на Нова тв „Ягодова луна“ още преди своя старт бе събрал 6500 фенове, а след месец се очаква да бъдат понед 10 пъти повече.

От Би Ти Ви обаче не се предават. Те вече преместиха с половин час по-рано шоуто в петък и то вече започва в 22 ч. Ако експериментът се окаже успешен, ще бъде приложен и в останалите дни от седмицата

kliuki.ws

loading…