Режимът на Сюрея от Завинаги, с който актрисата се стопи до ослепителната фигура, която има

1
118
Добави коментар
slavchev
slavchev

Красивата актриса от сериала „Завинаги“, Аслъ Енвер разкри пред медии на съседите, че е стопила много излишни килограми с известната напоследък кетонна диета.

Тя напълно изключва въглехидратите и е известна като един от най-ефективните режими за скоростно и здравословно стопяване на килограми, пишат от tvnovellas.blogspot.com

При този тип хранене белтъчните храни се консумират в значителни количества, както и мазнините.

Продукт на окисляване на вторите са кетоните, от където идва и името на режима. Въглехидратите се свеждат до нищожни количества.

В изготвянето на режима участват предимно храни с високо съдържание на белтък и мазнини и нищожно съдържание на въглехидрати.

Добър пример за това са месо, филета, шунки, яйчни белтъци, пълномаслени сирена, извара, бели риби, рибни филета, раци, скариди, калмари, миди, обезлактени млечни продукти, масло, студено пресовани растителни масла, маслини, сметана, хайвер, майонези, топени сирена, ядки.

Задължителна е консумацията на големи количества зеленчуци. Не е желателна консумацията на плодове, зърнени храни, тестени изделия, бобови храни, картофи, тиква.

Източник: За Жената

loading…