Снимка на баща, който се моли над новороденото си бебе стана вирусна

1
157
Добави коментар
slavchev
slavchev

Снимка на баща до новородения му син стана вирална, показваща красотата на новия живот и бащинството.

На снимката се вижда баща, който се моли над кошчето на новородения си син в бразилска болница. Снимката е направена веднага след раждането на бебето.

Това е един от кадрите, направени от Jana Brasil Photography. Всички те бяха публикувани в Instagram от баща им Виктор Калмон.

33-годишният мъж първо стана баща. Той пише:

„Това е моментът, в който внезапно ви ударят като гръм, ръцете ви започват да треперят, защото изведнъж осъзнавате целта и смисъла на живота си. Казвам на Бог: „Благодаря!“, На жена ми – „Обичам те!“, А на сина ми – „Добре дошъл!“

Бебето на име Айвън се роди през юли 2018 г. и оттогава снимката на Калмон се разпространява в интернет. В интервю за бразилското списание Crescer Калмон говори за решението си да се моли:

„Бях в центъра на трудна ситуация, всичко това беше ново за мен и страхът ме обзе. Сега трябваше да се грижа не само за себе си, но и за нов човек. И преодолях ограничението, коленичих и се обърнах към Бог.

Помолих го да ми помогне да порасна, да стана по-добър, да бъда добър баща и добър съпруг, да се развивам и работя, така че синът ми никога да не знае нужда от нищо. „

Източник: За Жената

loading…