Спечелете пътуване до Париж, ваучери по 800 лв. от Knapp, чанти, слънчеви очила и шалове от Kinder Bueno

14
320
Добави коментар
pgp

Участващите продукти са: промоционалните опаковки Kinder Bueno с изписан текст върху тях „Емоцията, която жадуваш“ („Промоционални продукти“) , закупени до края на Промоционалния период.

Всяко лице, навършило 18 годишна възраст, което е закупило поне един Промоционален продукт до края на Промоционалния период, може да участва в промоционалната кампания, като регистрира на www.kinder.com (директен линк: www.kinder.com/bg/bg/xp/buenopromo) промоционалния код от вътрешната страна на опаковката на Промоционалния продукт в рамките на Промоционалния период, посочен в раздел 3 по-горе.

В зависимост от броя на регистрираните промоционални кодове, един участник в Промоцията може да участва за различни по вид награди, посочени в раздел 5.3 на Официалните правила. Независимо от броя на регистрираните промоционални кодове, един участник може да спечели само една награда от вид за целия Промоционален период. В случай че участникът е спечелил повече от една награда от даден вид, той/тя има право да получи само една от спечелените награди oт съответния вид.