Хирург превърна Луна в момиче! Зрители на „Капките“ очаровани от промяната

1
196
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Поп фолк чудото Луна направи фурор с появата си в шоуто „Като две капки вода“. Този път обаче не с обичайните си щуротии и заяждания с Фънки, а с визията си.

Певицата е коренно променена и то към добро. Това моментално беше забелязано от наблюдателни зрителки на формата, които се чудят кой е магьосникът, превърнал застаряващата вече певица в красавица.

Още в първите минути на появата й, когато блондинката говореше с Рачков пред асансьора, мнозина буквално хлъцнаха. От екрана ги гледаше една неузнаваема Луна.

Чертите на лицето й, които по време на „Биг Брадър“ често бяха оприличавани на „конски“, днес са овални и меки като на девойка. Нищо общо с издължената и леко груба физиономия на изпълнителката преди.

Ясно е, че това се дължи на добре изпипана работа от страна на специалист, когото потребители се юрнаха да поздравяват.

„Бих казала едно БРАВО НА ПЛАСТИЧНИЯ Й ХИРУРГ! Неузнаваема (помним я и последно в Биг Брадър много добре ) Направил е чудеса… кожа, нос, уста превърнал я е в момиче.

Дори като млада никога не е изглеждала така. За разлика от всички преправяни, ако не я знаем какъв вамп е никога не бихме се усетили, че е пипана. Браво!“, искрено се възхищава Михаела Йорданова.

А Мариела Манолова и още няколко дами обявиха, че живо се интересуват кой е доктора, способен на тези чудеса.

Кой можеше да предположи, че не друг, а Луна, ще успее да нокаутира принцесата на поп фолка Преслава. Чийто опериран нос още „боде очите“ на феновете й и не могат да свикнат с промяната.

Припомняме, че вече месеци наред добричлийката търпи критики и дори обиди за решението да смени изцяло фейса си. Като болшинството от потребителите са категорични, че от красотата и чара й не е останало нищо.

„Заприлича на поредната пластмасова кукла – едно към едно с останалите кифли. Докато Луна успя да превърне дефекта в ефект, браво! Преси, глей как се прай!“, коментират из форумите.