Спечелете 100 ваучера по 1000 лв. и 100 ваучера по 250 лв. за пътуване от Lidl Follow

Спечелете 100 ваучера по 1000 лв. и 100 ваучера по 250 лв. за пътуване от Lidl

Право да участват в Играта имат всички физически лица над 18 години с постоянен адрес в България, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства (родители, деца, съпрузи и лица във фактическо съжителство), както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Играта („Участник/ци“). Юридически лица нямат право да участват в Играта. 

За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта (02.03.2020 до 31.03.2020 г. вкл.) да:

1. пазарува в магазин на Лидл България за не по-малко от 20 (двадесет) лева и да запази касовата бележка; и

2. да посети страницата www.lidl.bg/pochivka и да попълни в съответните полета номера на магазина, от който е пазарувал, и номера на касовата бележка, както е показано на самата страница, както и да посочи в регистрационната форма съответната информация в предвидените за тази цел задължителни полета: име и фамилия (на кирилица), имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и личните му/ѝ данни да бъдат обработвани за целите на Играта съгласно политиката на Лидл България за защита на личните данни за Играта и след това да натисне бутон „Участвай“.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност