Предимството и естетическата красота на двуетажните легла

1
136
Добави коментар
clashbade
clashbade

Голямото семейство има своите специфични нужди   

Всеки копнее за голям дом, но това не винаги е възможно. Често пъти за осигуряване на повече помещения се лишаваме от широко пространство. А при семейства с две и повече деца, проблемът е очевиден. Малките пакостници винаги имат нужда от допълнително място за лудории, а начинът да им го осигурите е поставянето на двуетажни легла в детските им стаи.

Много фирми са обърнали специално внимание на този важен компонент от обзавеждането, а вие ще останете очаровани от функционалните и изключително красиви модели. Те не само ще спестят пространство, но и ще разчупят изцяло атмосферата. Цветовите решения също са изключително жизнерадостни. Децата трябва да се стимулират по отношение на креативноста и въображението. А ето един добър начин, благодарение на оригиналните решения, които могат да предложат двуетажните легла.

Стълбичките за втория етаж често пъти изпълняват ролята на скрити чекмеджета, много полезни при съхранение на вещите. А вариантът детето да слезе отгоре по пързалка гарантира честото изкачване. Ако се страхувате от височината, може да спрете избора си на модел, при който чекмеджето под долното легло е снабдено с матрак и служи за второ. Пълната къща означава умножено щастие. Ако децата са повече от две, последният вариант, плюс наличието на втори етаж е комплексно решение на въпроса. Така винаги ще намерите място за игра.

Разчупеният дизайн на обърнато перпендикулярно долно легло с място за бюро отново ще спести главоболията на родителите от липсата на място. Вграденото гардеробче е идеалното решение за съхранение.

При всички случаи проектирането на детската стая е голямо предизвикателство. Тя не само трябва да отговаря на нуждите на израстващите малчугани, но да бъде една своеобразна триизмерна фантазия, съпътстваща детството, която да остави трайни спомени. Функционалността трябва да е съчетана с перфектна визия. Висококачествените материали са изключително важни за постигането на желания ефект. Това ще предостави на децата най-добрите условия за игра и развитие. Претрупаното с мебели пространство ще утежни обстановката в стаята и няма да позволява достатъчно движение.

Не лишавайте детето от идентичност. Ако е на възраст, която позволява, вземете и неговото мнение предвид, когато правите избора си на детски мебели. Децата виждат света по-друг начин и той често се различава от погледа на възрастните. Цветовата комбинация също има своето съществено значение. Тук отново е добре да вземете под внимание предпочитанията на наследниците.

Създадената с любов и стремеж към уют и функционалност детска стая, прекрасно ще посрещне нуждите на мъниците, съпровождайки ги по пътя на израстването. Не забравяйте – там те изграждат своите спомени и представи за детството. Нека им предоставим най-доброто поле за изява и съхраним безгрижния дух за дълго.

Богат избор на двуетажни легла за вашите деца от Монема, на добри цени!