Бърз кредит без поръчител

1
137
Добави коментар
blog2020
blog2020

Вижте списъка с информация за различните фирми, които предлагат бърз кредит без поръчител, които можете да заявите онлайн, без да е необходимо да предоставяте някакъв вид имот, който действа като гаранция за плащане.

При повечето банки се изисква посещаване на офис, също така отнема дълго време за отпускане на кредит. Добрата новина е, че бързите кредити без поръчител могат да бъдат взети от финансови компании, които предлагат онлайн кандидатстване и одобрение на същия ден.

Този тип кредити са създадени, за да покрият нуждите на потребителите, които имат затруднение или се нуждаят от финансова помощ. За хора, които работят, но не са с достатъчно стабилни доходи, за да поискат бърз заем от финансова институция.

За съжаление, не всички хора са в състояние да получават високи заплати и следователно са ограничени по отношение на възможностите си за достъп до финансиране.

Понастоящем много финансови компании предлагат този вид кредит без поръчител, така че хората, които ги изискват да имат достъп до бързо финансиране.

Всички компании предоставят удобен начин на кандидатстване за бърз кредит онлайн и в повечето случаи отговорът на заявлението е доста бърз. така че в много случаи те могат да получат парите от заема в определен период от време.

Изисквания за одобрение на кредит без поръчител

Вижте кои са най-често срещаните изисквания сред онлайн кредитните фирми при обработка на кредит без поръчител:

Трябва да сте жител на Република България. Ако сте чужденец трябва да сте със статут на постоянно пребиваващ в България.Да отговаряте на възрастта, изисквана от заемодателя. Всяка финансова компания може да изиска различен възрастов диапазон, според своята политика на риск.Да имате редовни месечни доходи. Трябва да имате доказуем достатъчен регулярен доход, за да можете да върнете кредита. Най-честите регулярни доходи са месечна заплата или пенсия.Да бъдете притежател на банкова сметка. Трябва да имате сметка на ваше име, за да получите парите от заема. Какъв е максималният кредит, който мога да получа без поръчител?

Обичайната сума, която можете да получите чрез кредит без обезпечение е от 50 до 5000 лева, която трябва да бъде върната за 60 дни.

В случаите, когато се нуждаете от по-голям заем, можете да използвате потребителски кредит без обезпечение, който може да е до 60 000 лева и може да бъде изплатен до 120 месеца.

Във всеки случай максималният размер на кредита, който можете да получите при вид финансиране без обезпечение ще зависи от фактори като финансовото ви състояние, рисковата политика на кредитора и активните промоции по време на кандидатстване.

Може ли да взема бърз кредит без поръчител, ако нямам редовна заплата?

За да вземете кредит без поръчител, когато нямате заплата е необходимо да имаме алтернативен източник на редовен доход, който ще гарантира, че няма да имате проблеми при връщането на кредита.

В случай, че сте пенсионер, самоосигуряващо се лице или безработни но получавате дивиденти от акции например. Ако тези доходи са достатъчни да стабилизирате финансовото си състояние, ще можете да вземете кредит без поръчител, дори ако нямате редовна заплата.

Ако искате да разберете максималната сума предлагана във всяка от финансовите институции без доказване на доходите, можете да проверите нашата статия за кредити без доказване на доходи.

Как да кандидатствам?

Кандидатстването онлайн за бърз кредит без поръчител е много просто и ще отнеме само няколко минути от вашето време. Преди да подадете заявлението си за кредит е важно да направете малко проучване за да разберете коя от всички финансови компании ви предлага най-добрите условия за финансиране. 

След като откриете заема с най-добри условия, просто отворете официалния страница на тази компания и използвайте симулатора за заеми.

Този инструмент ще ви позволи да определите възможната сума пари заедно с периода, за който искате да изплатите обратно взетия заем.

Ще имате възможност да видите точни подробности в реално време по отношение на продължителността на заема, месечната вноска, която трябва да плащате, допълнителни такси, както и общата сума на финансиране. Когато сте готови и съгласни с условията за отпускане на заема ще трябва да кликнете върху бутона ” Кандидатствай“.

Ще бъдете пренасочени към страница, на която ще разполагате с формуляр за онлайн кандидатстване за кредит без поръчител. Информацията, която ще трябва да попълните може да е различна според изискванията на всяка финансова фирма. Въпреки това, обикновено се изисква само да предоставите вашето име и фамилия, имейл адрес, телефон за връзка, както и банкови детайли за извършване на превода. Понякога може да е необходима регистрация в мрежата, за да можете да завършите заявлението.

В повечето случаи отговорът за заема може да е до няколко минути и ще бъдете уведомени, дали сте одобрени или не.

Когато цялата информация, която сте предоставили в молбата ви за кредит е потвърдена от компанията, исканите от вас парични средства се прехвърлят директно във вашата банкова сметка. По този лесен и удобен начин можете да получите онлайн кредит без поръчители за 10, 15 минути.

Препоръки

Както при всички банкови или финансови институции, и тези бързи кредити също имат характеристики, които ги правят още по-атрактивни. Те са правилния продукт за хора с нестабилно финансово положение.

Ето и по-определящи характеристики:

• Бързите заеми без поръчители, които се предлагат имат много по-нисък максимален лимит от останалите предлагани бързи кредити: в случая говорим за суми, които не надвишават 2000 лева (зависимост от фирмата). Това се прави така, че вноската да не влияе прекалено на финансовото положение на лицето поискало заема. • Връщанията обикновено се извършват в рамките на определен период между 5 и 60 дни. Това е условие, което трябва да се спазва, за да се избегнат наказателни такси. • Отговорът на заявленията обикновено е бърз, което е много изгодно и удобно. До петнадесет минути може да получите отговора на компанията, а до 24 часа да разполагате с парите в сметката си. • Не е необходимо да давате каквито и да било обяснения относно причината за заема, това е едно от основните предимства на този тип кредитиране. • Първият заем обикновено може да е до максимум 400* лева без лихва, докато при всеки следващ заем лихвата варира според изискванията на финансовата компания, която дава заема.